Gardi gan! Biezpiena sacepums ar ogām vai augļiem
cookbook.ilaipa.lv
Izmēģini!
Sastāvdaļas:
- Biezpiens: 500 g
- Augļi vai ogas: 500 g
- Rīvēta citrona miziņa: 5 g
- Vaniļas cukurs: 20 g
- Kanēlis, malts: 5 g
- Kardemons: 2 g
- Rieksti: 75 g
- Kartupeļu ciete: 50 g
- Soda: 3 g
- Cukurs: 100 g
- Olas: 3 gab
Pagatavošana:
- Biezpienu, riekstus, rīvēta citrona miziņu, garšvielas, kartupeļu cieti, sodu, olu dzeletenumus, pusi cukuru sajauc vai vēl labāk - sablenderē.
- Olu baltumus saputo stingrās putās ar pusi cukura, vaniļas cukura un iemaisa biezpiena masā.
- Virsū uzliek augļus vai ogas.
- Cepj 190 grādos aptuveni stundu
Avots
Komentē