Gardi gan! Biezpiena sacepums ar ogām vai augļiem

LV Blogeri 6.janvāris
 
cookbook.ilaipa.lv
Ilze Šteinfelde
 
Izmēģini!

Sastāvdaļas:

  • Biezpiens: 500 g
  • Augļi vai ogas: 500 g
  • Rīvēta citrona miziņa: 5 g
  • Vaniļas cukurs: 20 g
  • Kanēlis, malts: 5 g
  • Kardemons: 2 g
  • Rieksti: 75 g
  • Kartupeļu ciete: 50 g
  • Soda: 3 g
  • Cukurs: 100 g
  • Olas: 3 gab

Pagatavošana:

  1. Biezpienu, riekstus, rīvēta citrona miziņu, garšvielas, kartupeļu cieti, sodu, olu dzeletenumus, pusi cukuru sajauc vai vēl labāk - sablenderē.
  2. Olu baltumus saputo stingrās putās ar pusi cukura, vaniļas cukura un iemaisa biezpiena masā.
  3. Virsū uzliek augļus vai ogas.
  4. Cepj 190 grādos aptuveni stundu

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija