RECEPTE: Bumbieru medus kekss

LV Blogeri 26.janvāris 2020
 
cookbook.ilaipa.lv
Ilze Šteinfelde
 
Kārums tavam galdam!

Sastāvdaļas:

  • Olas: 2 gab
  • Medus: 150 g
  • Eļļa: 130 g
  • Kviešu milti: 250 g
  • Soda: 2 g
  • Cepamais pulveris: 3 g
  • Krustnagliņas : 40 gab

Pagatavošana:

  1. Sakuļ olas ar medu, pievienojot šķipsniņu sāls.
  2. Kad olas saputotas, pa daļām pievieno eļļu.
  3. Miltiem pieber cepamo pulveri un sodu. Samaisa un izsijā.
  4. Iztīra un sagriež bumbierus mazos gabaliņos vai sarīvē.
  5. Olu masai pievieno miltus, pēc tam iecilā bumbierus un maltas krustnagliņas.
  6. Mīklu ielej keksa formā un liek cepties. Pēc aptuveni 30 minūtēm pārbauda gatavību. Ja keksā iedurot koka irbulīti, pie tā nekas nepielīp, kekss ir gatavs.

Avots: Cookbook

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija