Sastāvdaļas (2 porcijām)
- Kartupeļi800g
- Ola1gab.
- Milti2ĒK
- Sāls1/2TK
- Pipari1/2TK
- Ķiploku pulveris1/2TK
- Oregano1/2TK
Pasniegšanai
- "Vēršacs" ola2gab.
- Avokado1gab.
- Mazsālīts lasis180g
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem
Uz rupjas rīves sarīvē nomizotus kartupeļus
Sarīvētos kartupeļus liek marlē un nospiež lieko ūdeni
Kartupeļiem pievieno miltus, olu un garšvielas, visu kārtīgi samaisa
No masas veido divus apļus, apsmērē ar olīveļļu un liek cepties krāsnī 30-35 minūtes
Pasniedz ar sagrieztu avokado, lasi un “vēršacs” olu
Komentē