RECEPTE: Izmēģini vienkāršo, bet gardo tostermaizes sacepumu

LV Blogeri 4.aprīlis 2020
 
Publicitātes foto
Ēdienu blogeris Kaspars Virsnītis, kurš nesen kopā ar ģimene atgriezies no 2 mēnešu gara piedzīvojuma Āfrikā un šobrīd kopā ar sievu Kristīni Virsnīti un diviem bērniem #paliecmājās laiku aizvada radot interesantas un vēl neredzētas receptes, kuras lielu atsaucību guvušas sociālajā vietnē “Instagram”.
Šī recepte labi noderēs nesteidzīgam brīvdienu rītiem, kad visa ģimene ir izgulējusies un ir gatava uzkost ko sātīgāku - tad tieši laikā būs kreptīgais tostermaizes sacepums, kas garšos gan bērniem, jo ir sierīgs un gluži vai kūst mutē, gan arī iepriecinās visus bekona mīļus, jo starp mazajām tostermaizes šķēlītēm paslēpušies kraukšķīgi un sulīgi bekona gabaliņi.

Vajadzēs:

  • Fazer Gardā Mini Tostermaizi,
  • 6 olas,
  • 200g saldā krējuma,
  • 150g labi kūstoša siera,
  • sāli un piparus, var arī citas garšvielas, pēc garšas;
  • 150g bekona.

Pagatavošana:

Pagatavošana ir gaužām vienkārša- ielā bļodā sakuļ olas kopā ar sāli, pipariem, pievienojam saldo krējumu. Tikmēr mazajiem virtuves palīgiem var dot uzdevumu smalki sarīvēt sieru un tad sieru pievienojam saldā krējuma un olu masai.

Kad masa gatava, tajā mērcam iekšā mini tostermaizītes, apviļājam sagatavotajā masā un kārtojam karstumu izturīgā traukā cepšanai cepeškrāsnī. Pāri liekam mazos gabaliņos sagrieztu bekonu.

Šo visu vēlams noturēt ledusskapī stundas 4, lai visi šķidrumu labi sasūcas, jo tad sacepums atgādinās suflē, taču var cept arī uzreiz vai paturot 20-30 minūtes, sacepums sanāks gards arī tad.

Cepam tostermaizes sacepumu 180 grādu karstā cepeškrāsnī 45-50 minūtes. Pasniedzam karstu un ēdam gardu muti.

Publicitātes foto

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija