Pagatvo pats: grilētas cūku ribiņas

LV Blogeri 16.maijs
 
Ekrānuzņēmums no video
Šefpavārs Normunds Baranovskis atklāj, kā pagatavot grilētas cūku ribiņas. Būs garšīgi!

Sastāvdaļas (4 porcijas)

  • Cūku ribiņas
    1kg
  • Bārbekjū garšvielu
    2 saujas
  • Tomāti
    pēc garšas
  • Pitas maize
    4 gab.
  • Ribiņu mērce
    1, pēc garšas

Pagatavošana

  1. Novāra ribiņas, pievienojot bārbekjū garšvielas, lai gaļa atdalās no kauliemCep cepeškrāsni noslēgtā traukā vai vāra katlā uz lēnas uguns.
  2. Sagatavo apziežamo mērci, sajaucot sastāvdaļas.
  3. Liek ribiņas uz grila, vienlaikus apziežot ar mērci.
  4. Liek cepties tomātus, pitas maizi un šampinjonus, pildītus ar garšaugu sviestu.
  5. Pasniedz ribiņas uz pita maizes ar tomātiem un šampinjoniem.
Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija