Gurķīši karija marinādē

LV Blogeri 1.septembris
 
Cookbook
Ilze Šteinfelde
 
Šoreiz izmēģini mazliet neirastāku gurķu marinādi saviem krājumiem.

Sastāvdaļas:

  • Gurķi: 1000 g
  • Sīpoli: 5 gab
  • Sāls: 30 g
  • Cukurs: 200 g
  • Baltvīna etiķis: 300 g
  • Sinepju sēklas: 9 g
  • Karijs: 15 g

pexels.com

Pagatavošana:

Gurķus un aptuveni 300 g sīpolus sagriež ripiņās. Apber ar sāli un astāj atsuloties uz vairākām stundām. Tad gurķus un sīpolus noskalo zem tekoša ūdens.

Katlā liek vārīties marinādi: etiķi, cukuru, kariju (aptuveni 5 tējk), sinepju sēklas (aptuveni 1 ēdamkaroti). Kad marināde sāk vārīties, tajā ieliek gurķus, sīpolus un vāra tos aptuveni 10 minūtes.

Karstu sapilda tīrās burciņās. Aizvākotas apgriež otrādi, silti sasedz, līdz tās lēnām atdziest.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija