Garšas kārpiņām! Kokosriekstu šokolādes cepumi

LV Blogeri 24.septembris 2020
 
Cookbook
Ilze Šteinfelde
 
Šokolāde un kokosriekstu skaidiņas ir burvīgs "pāris". Īpaši, ja tie apvienojas cepumā. Recepte ir gaužām vienkārša, bet kas par rezultātu!

Sastāvdaļas:

  • Sviests: 50 g
  • Šokolāde, rūgtā: 100 g
  • Kakao pulveris: 50 g
  • Olas baltums: 2 gab
  • Cukurs: 100 g
  • Kokosriekstu skaidiņas: 100 g
  • Vaniļas cukurs: 5 g

Pagatavošana:

Sviestu un šokolādi izkausē, pievieno kakao.

Citā bļodā olas baltumus saputo ar cukuru.

Olu masā iemaisa šokolādes masu un kokosa skaidiņas.

Uz cepampannas liek piciņas un liek cepties cepeškrāsnī

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija