Izcila uzkoda - sāļie sēklu kraukšķi

LV Blogeri 30.septembris
 
Cookbook
Ilze Šteinfelde
 
Kad sagribas ko graužamu, šie kraukšķi būs lieliska izvēle.

Sastāvdaļas:

  • Kviešu milti: 90 g
  • Ūdens: 150 g
  • Eļļa: 50 g
  • Sāls: 2 g
  • Sēklu maisījums: 200 g
  • Rieksti: 50 g

Pagatavošana:

Bļodā iesijā miltus, pieber sāli un garšvielas, kādas vēlas.

Uzlej miltiem karstu ūdeni un samaisa.

Mīklai pieber sēklas, sasmalcinātus riekstus un samaisa.

Pielej eļļu, samaisa un noliek mīklu uz 30 minūtēm atpūsties.

Mīklas pikucīšus uzliek uz pannā ieklātu cepampapīru, uzliek otru cepampapīru virsū un izrullē, cik plānu vēlas.

Virsējo papīru noņem un liek cepumus cepties.

Kad cepums gatavs, to karstu sagriež. Visērtāk to izdarīt ar picas nazi.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija