Sastāvdaļas:
- Šokolāde, baltā: 300 g
- Šokolāde, rūgtā: 25 g
- Sviests: 50 g
- Saldais krējums: 500 g
- Cukurs: 0 g
- Cepumi: 150 g
- Svaigais siers: 200 g
- Vaniļas cukurs: 15 g
- Augļi vai ogas: 150 g
Pagatavošana:
Sviestu un šokolādi izkausē, cepumus sadrupina un pievieno sviesta un šokolādes masai.
To izklāj pa pannu un ieliek ledusskapī atdzesēties.
Krēmam saputo saldo krējumu, samaisa ar svaigo sieru, izkausē balto šokolādi.
Visas trīs masas sajauc un pievieno svaigas ogas.
Masu pārlej pāri cepumu masai.
Cep īsu brīdi.
Pēc tam atdzesē ledusskapī.
Komentē 2
Man jautājums: cik ilgi un kādos grādos jācep kūka? Paldies.
Šo kūku cep īsu brīdi (aptuveni 5-7 minūtes uz 200 grādiem). Atdzesē un pēc tam ieliek ledusskapī uz pāris stundām līdz pilnīgai atdzišanai. Tas ir ideāls deserts karstai vasaras dienai.