Palutini sevi ar vieglo siera kūku

LV Blogeri 11.oktobris
 
Cookbook
Ilze Šteinfelde
 
Kas gan var labāk piestāvēt tējas vai kafijas tasei kā siera kūkas gabaliņš? Ja vēl tā ir tik garda kā šī, mazie svētku noskaņa un īpaša atmosfēra pat darba dienas vakarā garantēta.

Sastāvdaļas:

  • Šokolāde, baltā: 300 g
  • Šokolāde, rūgtā: 25 g
  • Sviests: 50 g
  • Saldais krējums: 500 g
  • Cukurs: 0 g
  • Cepumi: 150 g
  • Svaigais siers: 200 g
  • Vaniļas cukurs: 15 g
  • Augļi vai ogas: 150 g

Pagatavošana:

Sviestu un šokolādi izkausē, cepumus sadrupina un pievieno sviesta un šokolādes masai.

To izklāj pa pannu un ieliek ledusskapī atdzesēties.

Krēmam saputo saldo krējumu, samaisa ar svaigo sieru, izkausē balto šokolādi.

Visas trīs masas sajauc un pievieno svaigas ogas.

Masu pārlej pāri cepumu masai.

Cep īsu brīdi.

Pēc tam atdzesē ledusskapī.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija