Sastāvdaļas:
- Marcipāns: 1000 g
- Olas: 4.5 gab
- Kviešu milti: 20 g
- Cepamais pulveris: 10 g
- Rīvēta citrona miziņa: 5 g
- Svaigais siers: 150 g
- Saldais krējums: 150 g
- Cukurs: 75 g
- Sviests: 80 g
- Olas dzeltenums: 3 gab
- Želatīns: 10 g
Pagatavošana:
Saputo olas ar pusi no olu dzeltenumiem.
Turpinot putošanu, pieveno marcipānu, rīvēta aplsīna miziņu un miltus.
Masu sadala trīs daļās un izcep.
Krēmam saputo saldo krejumu ar cukuru, pieputo svaigo sieru.
Atsevišķi saputo atlikušo olu zeltenumus.
Samaisa abas masa kopā un pievieno rīvēta apelsīna un rīvēta citrona miziņu.
Masai pievieno izkausētu želatīnu, un uz pāris minūtēm ledusskapī atdzesē.
Pēc tam pieputo sviestu.
Biskvītu un krēmu liek kārtās.
Komentē