Svētku našķis! Šokolādes biskvīts ar raksturu

LV Blogeri 10.decembris 2020
 
Publicitātes foto
Ilze Šteinfelde
 
Nekas nav labāks par šokolādi! Un, ja vēl tas ir kārtīgs šokolādes biskvīts - laime garantēta. Izmēģini šī šokolādes biskvīta recepti saviem svētku meistardarbiem.

Sastāvdaļas:

  • Mannā: 200 g
  • Kefīrs: 200 g
  • Cukurs: 200 g
  • Kviešu milti: 100 g
  • Kakao pulveris: 45 g
  • Soda: 3 g
  • Eļļa: 15 g
  • Sviests: 70 g
  • Olas: 2 gab

Pagatavošana:

Olas saputo ar cukuru.

Olu masā iemaisa mannā, pielej kefīru un noliek malā uzbriest.

Pēc aptuveni pusstundas masai pievieno eļļu un izkausētu sviestu.

Tad tajā iesijā sodu, kakao, miltus.

Mīklu samaisa, līdz izveidojas viendabīga masa, ielej to formā un liek cepties.

Biskvīts ir gatavs, kad viegli uzspiežot uz virsmas, tā ir elastīga, vai arī iedurot koka kociņu, pie tā mīkla vairs nepielīp.

Avots

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 
Dzēsts

Kur tieši parādās raksturs? :D

12.decembris 2020 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija