Kā pagatavot šokolādes glazūru svētku kūkām

LV Blogeri 3.janvāris
 
Publicitātes foto
Ilze Šteinfelde
 
Šo šokolādes glazūru varēsi izmantot savām svētku kūkām. Turklāt tas nemaz nav tik sarežģīti, kā sākumā varētu šķist.

Sastāvdaļas:

  • Cukurs: 30 g
  • Sviests: 30 g
  • Piens: 30 g
  • Kakao pulveris: 14 g

Pagatavošana:

Katliņā samaisa pienu, cukura, kakao un sviesta, un visu uzkarsē.

Lai iegūtu viendabīgu glazūri, tā jāklāj silta.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija