Sastāvdaļas:
- Olas: 3 gab
- Cukurs: 100 g
- Kviešu milti: 110 g
- Rīvēta apelsīna miza: 5 g
- Burkāni: 2 gab
- Cepamais pulveris: 5 g
- Eļļa: 50 g
- Pūdercukurs: 280 g
- Saldais krējums: 200 g
- Svaigais siers: 400 g
- Rīvēta citrona miziņa: 5 g
- Citrons: 1 gab
Pagatavošana:
Sarīvē burkānus.
Olas saputo ar cukuru, pievieno cepamo pulveri, iemaisa burkānus, apelsīna miziņu, eļļu, miltus.
Mīklu izlej uz cepešplāts un izcep.
Kremam saldo krējumu saputo ar svaigo sieru un pūdercukuru, pievieno citrona sulu un rīvētu citrona miziņu.
Liek cepties.
Atdzesētam burkānu biskvītam uzsmērē kremu un satin ruleti.
Liek ledusskapī atdzesēties.
Komentē 2
kur liek tik daudz sviesta?
Piedodiet! Kļūda receptē. Sviestu vispār nevajag