Našķis pavasara gaidās: burkānu rulete

LV Blogeri 1.marts
 
Cookbook
Ilze Šteinfelde
 
Šāda rulete brīnišķīgi iederēsies uz pavasarīgi noformēta galda.

Sastāvdaļas:

  • Olas: 3 gab
  • Cukurs: 100 g
  • Kviešu milti: 110 g
  • Rīvēta apelsīna miza: 5 g
  • Burkāni: 2 gab
  • Cepamais pulveris: 5 g
  • Eļļa: 50 g
  • Pūdercukurs: 280 g
  • Saldais krējums: 200 g
  • Svaigais siers: 400 g
  • Rīvēta citrona miziņa: 5 g
  • Citrons: 1 gab

Pagatavošana:

Sarīvē burkānus.

Olas saputo ar cukuru, pievieno cepamo pulveri, iemaisa burkānus, apelsīna miziņu, eļļu, miltus.

Mīklu izlej uz cepešplāts un izcep.

Kremam saldo krējumu saputo ar svaigo sieru un pūdercukuru, pievieno citrona sulu un rīvētu citrona miziņu.

Liek cepties.

Atdzesētam burkānu biskvītam uzsmērē kremu un satin ruleti.

Liek ledusskapī atdzesēties.

Avots

Noderēja?

Komentāri 2

Komentē 2

 
Anonīms
 

kur liek tik daudz sviesta?

2.marts Atbildēt

Piedodiet! Kļūda receptē. Sviestu vispār nevajag

2.marts Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija