Uzzini, kādas ir šīs vasaras karstākās modes tendences!

Mode un stils 12.maijs 2019
 
Pixabay
Šajā vasarā jaunākās tendences apģērbu krāsu paletē ietver maigu pasteļtoņu paleti. Vaniļas gaišais, pistāciju zaļais, melleņu violetais tonis - jauno modes tendenču krāsas skan kā stilīgāko saldējumu nosaukumi iecienītākajā kafejnīcā, uzburot īstenu vasaras noskaņu, ko piepilda saule, jūra un pludmale.

Vācijas multizīmolu modes veikals "Van Graaf" šajā sezonā garderobes papildināšanai aicina izvēlēties apģērbus maigos krāsu toņos, dalās ar padomiem, kā izvēlēties piemērotāko apģērba toni.

Vēsie saldējuma toņi - vasaras garderobes must-have

"Van Graaf" šajā sezonā iesaka veidot visu pasteļu šajā krāsu paletē - šosezon visiem ar apģērbu jāparāda, kurš ir jūsu iecienītākais saldējums.

Svīteri, jakas, tunikas, krekli, džinsi - visi šie apģērbi ir plaši pieejami maigos pasteļtoņos. Un kas ir pats labākais - šos toņus savstarpēji var lieliski kombinēt. Tāpēc šovasar pavisam viegli būs izvēlēties skaistākos modes jaunumus, pieskaņojot tos ikvienam dzīves gadījumam.

Kā apģērbam izvēlēties piemērotāko krāsu toni

Kopumā pasteļtoņi lieliski izskatās ikvienai sievietei - kādai varbūt nedaudz labāk nekā citai, bet nevienai nevajadzētu no tiem izvairīties. Svarīgākais ir tos pareizi kombinēt un piemeklēt savai ādai atbilstošāko toņu apģērbu.

Sievietēm, kurām ir vēss sejas ādas tonis, ieteicams izvēlēties, piemēram, ledus zilo toni, ko var kombinēt ar intensīvākām vēso toņu niansēm. Savukārt siltas sejas ādas tonim piestāvēs maigi sārts tonis. Lielisku efektu iespējams panākt, pieskaņojot šim sārtajam tonim maigas un dabiskas krāsas, piemēram, silto smilškrāsas toni, kas radīs elegantu kontrastu.

Ja tomēr ir vēlme apģērbā izvēlēties krāsu, kas nepiestāv ādas tonim, ieteicams to izmantot apģērbā, kas neatrodas tiešā sejas tuvumā, vai arī pielāgot tērpam aksesuāru atbilstošāko toņu gammā.

Tēlam pieskaņoti aksesuāri

Pasteļtoņos veidotam stilam lieliski piestāvēs dažādi vasaras aksesuāri, piemēram, salmu cepures, gaišas šalles, lielas saulesbrilles, filigrānas rotaslietas un zempapēžu sandales. Ir vērts ieguldīt laiku un resursus piemērotāko aksesuāru izvēlē, jo veiksmīgi izraudzīti aksesuāri var palīdzēt viegli pārveidot tēlu, padarot to svinīgāku vai brīvāku atkarībā no gadījuma.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija