Kādas modes tendences atstāt vecajā gadā un, ko vērts vilkt šogad: 10 stilista ieteikumi

Mode un stils 20.janvāris 2020
 
pixabay
Jaunais, 2020. gads ir sācies! VAN GRAAF stilisti tic, ka tas būs īpaši spožs un žilbinošs, bet visi zina apgalvojumu - lai dzīvē ienāktu jaunas lietas, jāatsakās no tām, kas savu laiku jau nokalpojušas. Tas pats attiecas arī uz modes tendencēm. Jaunajā gadā nevajadzētu ienest tendences, kurām derīguma termiņš jau beidzies, bet ir arī lietas, kas aktualitāti saglabā un padarīs jūsu gadu vēl labāku. Piedāvājam ieskatu tendencēs, no kurām vajadzētu atvadīties, kā arī tajās, kuras droši var ņemt līdzi 2020. gadā.

ATSTĀJAM 2019. GADĀ

1. Neglīti sporta apavi

Paredzams, ka nākamgad skaistās kleitas, kostīmus un citus tērpus vairs nekropļos neglīti sporta apavi, jo ar milzīgām 90. gadu stila botām nevienu vairs nepārsteigsi. Instagram neglīto apavu fetišs ir beidzies. Ilgu laiku sporta apavi dominēja gan ielās, gan pasākumos, bet nu jau sāk apnikt arī rūdītiem to piekritējiem. VAN GRAAF stilisti iesaka 2020. gadā atteikties no sporta apaviem, atstājot tos sporta zālei, un izvēlēties augumam un tērpa siluetam glaimojošas laiviņas, stilīgus zābakus, zempapēžu vai pilnpapēžu apavus. Iespējas ir ārkārtīgi plašas! Piemēram, pie puķainas kleitas bohēmiešu stilā lieliski piestāvēs melni, šņorējami zābaki no Tommy Hilfiger vai kāda cita kvalitatīva zīmola.

Ekrānuzņēmums no YouTube/Glamour

2. Polsterētās matu stīpiņas

2019. gads bija polsterēto matu stīpiņu gads. Līdzko tās parādījās zīmola Prada pavasara kolekcijas modes skatē, lielas un mazas fešionistas, īstas un pašpasludinātas Instagram zvaigznītes un pat cienījamas modes lēdijas savā garderobē iekļāva šo matu rotu. Gada sākumā ar to lepojās pat hercogiene Ketrīna.

Visu gadu modes prese slavināja tendences 60. gadu šiku. To izmēģināja gan dāmas, kurām matu rotas piestāv, gan tās, kurām noteikti nevajadzētu tās izmantot. Lai nu kā - polsterētā matu stīpiņa dodas pelnītā atpūtā. Ja nu gluži ir izteikta vēlme rotāt galvu un matus, vienmēr var izvēlēties tādu garderobes klasikas vienību kā cepuri - Calvin Klein, Hugo Boss vai kāda cita pasaulslavena zīmola cepure izskatīsies nevainojami.

Ekrānuzņēmums no YouTube/Rosery Apparel

3. Mazmazītiņas saulesbrilles

Jaunais gads vēlas redzēt dāmas, kuras prot pieskaņot saulesbrilles savas sejas formai un izskatīties patiesi eleganti. Absolūtais "stilīgo meiteņu aksesuārs" jeb smieklīgi mazītiņās saulesbrilles 2020. gadā dod ceļu lielākām un pamatīgākām līdziniecēm, kuras tiešām paveic savu darbu un optimāli aizsargā acis no UV starojuma.

PLEFLOCH/SIPA/Scanpix/LETA

4. Batikotie krekli

Batikoto kreklu trendu spilgtās krāsās pajājušajā gadā varēja novērot vairāku pasaules šovbiznesa zvaigžņu, gan jauniešu garderobē vietējos festivālos. Tomēr batikotie apģērbi nekļuva gana populāri pērnajā gadā. Latvieši dod priekšroku monotoniem toņiem, tumšām krāsām un pārspīlēti spilgtus toņus izvēlas retāk.

Ekrānuzņēmums no YouTube/Angelynn

5. Caurspīdīgās somas

Tāpat jaunajā gadā nevienu vairs nepārsteigs nepraktiskās caurspīdīgās somas (neraizējieties - mini somiņu mēs neaiztiekam). Caurspīdīga klačsomiņa var izskatīties eleganti vai interesanti, ja atvēlēsiet laiku, lai tajā prasmīgi un mākslinieciski izkārtotu priekšmetus. Bet kam gan ir laiks kam tādam un kāpēc ar to vispār vajadzētu nodarboties? Turklāt kāpēc izlikt apskatei savas rokassomas saturu? Ja vēlaties sev pievērst uzmanību ar somu, 2020. gadā investējiet kvalitatīvā somiņā, piemēram, greznā Valentino darinājumā vai spilgti sarkanā Versace Jeans Couture princesē.

AP / Scanpix / LETA

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija