Kādas modes tendences atstāt vecajā gadā un, ko vērts vilkt šogad: 10 stilista ieteikumi

Mode un stils 20.janvāris 2020
 

2 / 2

pixabay

ŅEMAM LĪDZI UZ 2020. GADU

1. Bikškostīms

Bikškostīms noteikti saglabā savas pozīcijas 2020. gadā. Iespējas ir visdažādākās - varat izvēlēties vienkrāsainu power suit bikškostīmu biznesa lēdiju labākajās tradīcijās vai arī kombinēt apjomīgu žaketi ar džinsiem. Turklāt šis aktuālais apģērba ansamblis ļauj veidot visdažādākos stilus, sākot no nopietni klasiska līdz izsmalcinātam un pat koķetam, atkarībā no izvēlētā bikškostīma modeļa, faktūras, auduma un krāsas.

AP / Scanpix / LETA

2. Dzīvnieku apdrukas

Lai gan šī tendence ir aktuāla jau pāris sezonas, tā nedomā atkāpties arī 2020. gadā. Nevajadzētu aprobežoties tikai ar tradicionālām leoparda apdrukām. Jauno gadu iezvana plaša dzīvnieku apdruku plejāde - sākot no zebras svītrām līdz čūskādas imitācijai. Iesakām izvēlēties dzīvnieku apdrukas spilgtos toņos un neaizmirst, ka tās lieliski piemērotas arī aksesuāriem, piemēram, jostām, šallēm un rokassomām. Aktuāls ir arī krokodila raksts gan apavos, gan somās. Savukārt ziemas vējos lieti noderēs leoparda raksta jaka no Comma.

pixabay

3. Pufīgas piedurknes

Izteiksmīgas piedurknes ir īsts 2020. gada must-have - gan kleitām, gan jakām. Izteiksmīgās piedurknes, kas stilistu uzmanību pievērsušas jau no vasaras, var piešķirt jaunu, neredzētu dimensiju siluetam. Kleita ar pufīgām piedurknēm ir īsta romantikas un sievišķā spēka kvintesence. Tā ir detaļa, kas pacels jūsu tēlu jaunā līmenī.

AFP / Scanpix / LETA

4. Kārdigani

Iedvesmojoties no vecmāmiņu garderobes - gan gari, gan īsāki kārdigani valdīs 2020. gadā. Turklāt šie ērtie adījumi ir arī komfortabli, pievilcīgi un silti, īsts atradums janvārī un februārī, kas ierasti Latvijā ir aukstākie mēneši. Iesakām nebaidīties un iekļaut savā garderobē arī daudzkrāsainus kārdiganus. Labas kvalitātes kārdigans ir viens no garderobes pamatelementiem. Īstens kārdiganu meistars ir zīmols Ralph Lauren, savukārt kārdiganus amerikāniskā koledžas stilā piedāvā Tommy Hilfiger.

pixabay

6. Monohromatisks tēls

Ja 2020. gadā vēlaties atstāt iespaidu visur, kur dodieties, tad iesakām izvēlēties monohromatisku tēlu, proti tērpties no galvas līdz kājām vienkrāsainā stilā. Jau tagad daudzas slavenības monohromatisku tēlu izvēlas dažādos sarkanā paklāja pasākumos un balvu pasniegšanas ceremonijās. Toņa izvēle gan ir jūsu ziņā. Drosmīgākās dāmas var izvēlēties monohromatisku tēlu sarkanā tonī. Tomēr drošāka izvēle un nenoliedzami elegants būs vienkrāsains tēls gan ziemīgi baltos, gan karameļu un šokolādes brūnos, gan arī dažādos bēšos, neitrālos toņos.

AP / Scanpix / LETA

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija