7 stila kļūdas, kuras liek izskatīties vecākai par saviem gadiem

Mode un stils 17.oktobris 2021
 
pexels.com
Modes eksperti apkopojuši septiņas izplatītākās stila kļūdas, kuras bieži vien ikdienā tiek pieļautas un liek izskatīties vecākai par saviem gadiem!

pexels.com

1. Atteikšanās no džinsa biksēm

Daudzas sievietes uzskata, ka, jo vecākas kļūst, jo arvien nepiemērotāka ir džinsa bikšu valkāšana. Taču tā nav! Džinsa bikses ir viens no apģērba gabaliem, kas var palīdzēt jums izskatītes jaunākai par saviem gadiem. Svarīgi ir atrast sava ķermeņa uzbūvei vispiemērotākos džinsus.

Šīs ir daudzfunkcionālas bikses, tāpēc ideāli iederas garderobē. Tās labi izskatīsies kombinācijā ar klasika stila žaketi, gan sportiska izskata džemperi!

pexels.com

2. Pārāk saskaņots apģērbs

Pastāv mīts, ka nevajadzētu miksēt dažādu krāsu, apdruku apģērbus. Taču eksperti izceļ, ja jūs ikdienā katru dienu ģērbjaties pārāk saskaņotā apģērbā, piemēram, bikses un žakete vienmēr ir vienā tonī, tas var apkārtējiem radīt maldīgu priekšstatu par jūsu vecumu. Modes speciālisti iesaka eksperimentēt ar apģērbu un aksesuāru izvēli, nebaidieties kombinēt kopā dažādu krāsu apģērbus.

pexels.com

3. Džemperi ar augto apkakli

Izvairieties no tādu džemperu valkāšanas, kuriem ir augsta apkakle. Ja jūs šādus džemperus nēsājat praktisku iemeslu dēļ, piemēram, lai jums nebūtu auksts, ieteicams labāk šādā situācijā tomēr izvēlēties šalli. Ja vēlaties izskatīties jauneklīgāka jeb jaunāka par saviem gadiem, sakiet, nē, šāda tipa džemperiem. Labāk ikdienā nēsājiet tādus džemperus, krekliņus, kas atsedz kaklu.

pexels.com

4. Krāšņas rotaslietas

Pārāk daudz rotaslietu, it īpaši bižutērijas nēsāšana var jūs padarīt vecāku par saviem gadiem. Pirms vairākiem gadiem modē bija liela izmēra, košas, spilgtas, masīvas rotaslietas. Šobrīd aktuālakas ir smalkāka izskata un vienkāršakas rotas. Tāpēc, lai nejauši sevi nepadarītu vecāku par saviem gadiem, izvairieties no masīvu, krāšņu bižutēriju nēsāšanas.

pexels.com

5. Nepareiza apakšveļas izvēle

Pat ja jūs būsiet izvēlējušās pašu skaistāko apģērbu, kas ne tikai komplimentē jūsu izskatam, bet arī padara jūsu jaunāku, nepareizas apakšveļas izvēle var to visu sabojāt. Ja jūsu krūšturis būs pārāk ciešs, vai pretēji vaļīgs, tas būs redzams arī citiem. Šādā situācijā var rasties nevīžīgas personas iespaids. Pats svarīgākais ir izvēlēties pareiza izmēra apakšveļu, lai tā nespiestu, bet būtu pietiekami pieguļoša!

pexels.com

6. Overize tipa apģērbs

Mūsdienās arvien populārāks kļūst brīvs, oversize tipa apģēbs, kas uz pirmo acu skatu var šķist par lielu. Šādā apģērbā būs visnotaļ ērti, taču šādu drēbju valkāšana var padarīt jūs vecāku par saviem gadiem. Eksperti iesaka valkāt pieguļošu, formu izceļošu apģērbu. Tādējādi ne tikai izskatīsieties jaunāka, bet arī jutīsieties pašpārliecinātāk un saņemsiet vairāk komplimentu.

pexels.com

7. Pārāk īss jeb mini apģērbs

Īsu kleitiņu, svārku valkāšana līdz noteiktam vecumam ir atbilstoša. Tomēr pieaugušām sievietēm nevajadzētu ikdienā nēsāt pavisam īsus apģērbus. Modes eksperti iesaka izvēlēties tāda garuma kleitas un svārkus, kas ir mazliet nedaudz virs ceļa.

Avots

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Prātīgi padomi.

18.oktobris 2021 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija