Viegls veids, kā iemācīties siet kaklasaiti

Mode un stils 9.jūnijs 2022
 
Freepik
Mūsdienās kaklasaite ir vīriešu lietišķās garderobes neatņemama sastāvdaļa. Iespējams, tieši šis ir īstais brīdis, lai iemācītos sasiet kaklasaiti.

Mūsdienās tiek uzskatīts, ka ir aptuveni 85 veidi, kā sasiet kaklasaiti, un Vindzora mezgls ir viens no visizplatītākajiem.

Vindzors parādījās, kad vīrieši mēģināja atkārtot Vindzoras hercoga stilu, kurš izveidoja līdzīgu mezglu uz tolaik populāro apjomīgo un blīvo kaklasaiti, kas izgatavota no bieziem materiāliem.

Visvienkāršāk mezglu trenēties siet var pie spoguļa, tādejādi novērtējot vajadzīgo kaklasaites garumu un vērst uzmanību uz mezgla simetriju.

Kaklasaišu modes ieviešanā liela nozīme bija Anglijai un tai raksturīgajiem švītiem, bez kuriem kaklasaitei mūsdienu biznesa etiķetē, visticamāk, nebūtu tik liela nozīme.

Anglijā kaklasaites nēsāšana tika padarīta par mākslu un katram džentlmenim, ja vien viņš vēlējās būt šā vārda cienīgs, bija jāzina pārsimt veidu, kā kaklasaiti sasiet. Tika pat uzskatīts, ka pats nopietnākais apvainojums ir nīcigas piezīmes par vīrieša kaklasaiti, un šadu konfliktu var atrisināt vien duelējoties.

Klasiskais Vindzoras mezgls:

Ekrānuzņēmums

Ja nodoms ir izcelties un padarīt koptēlu interesantāku, tad labs veids, kā vizuālajā tēlā izveidot ir akcentu - sasiet kaklasaiti neparastākā mezglā.

Noderēja?

Komentāri 2

Komentē 2

 
Anonīms
 

Noderīgi. Skaisti.

18.jūnijs 2022 Atbildēt

Orģināli. Kungiem ir iespēja...

18.jūnijs 2022 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija