6 stila triki, kurus piekopj Lielbritānijas karaļnama dāmas

Mode un stils 30.oktobris 2022
 
unsplash.com
Karaļnama dāmas vienmēr izskatās satriecoši. Viņām ir perfekta frizūra un grims, viņas visur parādās augstpapēžu kurpēs un satriecošos tērpos. Vienmēr izskatīties labi nav viegls darbs, tāpēc viņām ir vairāki triki, kurus izmantojot, vienmēr izskatīties satriecoši. Lasiet tālāk rakstu un uzziniet, kādus trikus piekopj karaļnama dāmas!

unsplash.com

1. Kā augstpapēžu kurpes padarīt ērtas?

Prinča Harija sieva Megana Mārkla vienmēr sabiedrībā parādās ar skaistām augstpapēžu kurpēm. Nav nekāds noslēpums, ka bieži vien augstpapēžu kurpes, lai arī ir ļoti glītas, ir neērtas. Izrādās, ka Megana Mārkla, lai izvairītos no tulznām, visbiežāk izvēlas pāris izmērus lielākas kurpes nekā viņai vajadzīgs. Tādējādi pēdām ir vairāk vietas apavos un tiek novērsta tulznu iespējamība.

unsplash.com

2. Ko darīt, lai mati vējainā dienā būtu paklausīgi?

Keita Midltone sabiedrībā bieži vien parādās elegantās un izsmalcinātās cepurēs. Tas ir viņas triks, kā padarīt "nepaklausīgus" matus pakļāvīgus. Nēsājot cepures, jūs izvairīsieties no tā, ka mati, īpaši vējainās dienās, netiks iepūsti sejā. Šādi jūsu frizūra vienmēr būs perfekta.

unsplash.com

3. Kā spurainus matus padarīt pakļāvīgus?

Bieži vien sausu matu īpašniecēm nākas cīnīties ar spurainiem matiem. Meganai Mārklai ir pavisam viegls triks, kā matiem izskatīties gludiem, taisniem un veselīgiem. Lai spurainus matus padarītu pakļāvīgus, viņa izmanto zobu birsti un matu laku. Uzsmidziniet nedaudz matu laku uz zobu birsti. Ķemmējiet spurainos matus ar zobu birsti vietās, kur tas nepiecašams.

unsplash.com

4. Ko darīt, lai cepure vienmēr izskatītos perfekti?

Šis triks nāk no princeses Diānas. Tās sievietes, kuras mēdz valkāt cepures, zina, ka reizēm tās var būt nepaklausīgas jeb nestāv uz galvas tā, kā sākotnēji uzliktas. Lai cepure vienmēr uz galvas izskatītos prefekti, Diāna izmantoja matadatas vai mazas sprādzītes.

unsplash.com

5. Ko darīt, lai pēdas augstapēžu kurpēs nesāpētu?

Ja jūs bieži valkājat augstpapēžu kurpes, tad noteikti zināt, ka reizēm neērtos apavos ātri vien var sākt sāpēt pēdas. Keita Midltone šādos gadījumos apavos ieliek speciālas silikona pēdiņas vai zolītes, kas palielina amortizāciju un samazina spiedienu uz pēdas. Līdz ar to samazināsies gan sāpes, gan nogurums pēdās.

unsplash.com

6. Ko darīt, lai apakšveļa nerēgotos cauri apģērbam?

Karaļnama dāmas vienmēr sabiedrībā redzamas skaistās kleitās, svārkos. Lai neizbojātu savu koptēlu, viņas izvēlas pieguļošu apakšveļu, jo īstām dāmām nepieklājas, ka caur apģērbu būtu redzamas apakšveļas vīles, lencītes. Keita Midltone visbiežāk izvēlas pieguļošu, bezvīļu apakšveļu.




Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija