3 pavasara un vasaras modes tendences vīriešiem

Mode un stils 6.maijs 2023
 
unsplash.com
Šī gada pavasara un vasaras sezonā ne tikai sievietes, bet arī vīrieši var izvēlēties savā apģērbā maigus pasteļtoņus, kombinējot tos savā starpā vai ar zemes krāsām. Aicinām iepazīties ar veikala "VAN GRAAF" un modes eksperta Kašera sagatavotajiem stila padomiem vīriešiem.

Šajā sezonā modē ir vairākas ļoti drosmīgas tendences. Ietekmīgais žurnāls "GQ" vēsta, ka aktuālas būs vēl platākas džinsu bikses nekā iepriekšējā sezonā. Jā, tās ir tās pašas reperu stila bikses ar paplatinātiem galiem, kādas nēsāja visi stilīgie vīrieši un jaunieši divtūkstošo gadu sākumā. Pasaules modes tendenču diktētāji ir vienisprātis, ka šī gada siltajā sezonā īpaši stilīgi būs arī īsi un seksīgi šorti, ko var kombinēt ar lietišķa stila žaketi vai kreklu.

Tā kā visos laikos vislabāk ģērbtie vīrieši ir tie, kuri ir un tādēļ arī izskatās pārliecināti par sevi un veiksmīgi, aicinām iepazīties ar trim galvenajām tendencēm, lai katrs varētu atrast sev piemērotāko tā pielietojumu.

Publicitātes foto

1. Sadraudzēties ar pasteļtoņiem

Maigi rozā žakete, vai pūderkāsas bikses. Jā, tas noteikti ir šī gada pavasara un vasaras sezonas hīts! Vīriešu modē, līdzīgi kā tas ir sieviešu, īstā uzvaras gājienā dodas visi iespējamie pasteļtoņi - piparmētru zaļais, gaiši zils, lavandas toņi, un citi. Šo krāsu apģērbs vasarā koptēlam piešķir tik ļoti kāroto svaigumu un pat rotaļīgumu. Pasteļtoņi vienlīdz labi izskatīsies kā lietišķā, tā brīvā stila apģērbā, piemēram, kombinējot maigi zaļo krāsu ar džinsu. Pasteļkrāsas žakete un lietišķā stila bikses labi iederēsies moderna biroja darbinieka ikdienas stilā, it īpaši, ja tās tiks kombinētas ar baltu kreklu vai T-kreklu un gaišiem oksfordiem.

Tā kā daļai Latvijas vīriešu pasteļtoņi nav ikdienas garderobē, modes mākslinieks sniedz padomu, kā tos integrēt savā ikdienas apģērbā tiem, kuri līdz šim to nav darījuši. “Ja pirms tam esat bijis ar pasteļtoņiem uz “jūs”, sākumā iesaku tos kombinēt ar viendabīgu un neitrālu toni, piemēram, baltu, gaiši brūnu un pat melnu, jo tie palīdzēs izcelt pasteļtoņus. Aicinu būt īpaši uzmanīgiem ar aksesuāriem, piemēram, cepurēm, kaklasaitēm vai zeķēm. Tos vajadzētu pieskaņot tām krāsām, kuras jau ir apģērbā, nevis koptēlā ienest vēl vienu,” skaidro modes mākslinieks.

Savukārt tiem vīriešiem, kuri nav gatavi eksperimentiem ar krāsām, ieteicams izvēlēties piezemētākus risinājumus - visus iespējamos zemes toņus.

Publicitātes foto

2. Izvēlēties nemainīgu klasiku

Iespējams, nav bijusi tāda pavasara un vasaras sezona, kad modē nebūtu bijuši zemes toņi - smilškrāsa, haki, olīvu zaļā un tumši oranžā krāsa ir populāra izvēle vīriešu modē. Šie zemes toņi rada siltuma un piezemētības sajūtu apģērbā, tāpēc ir ideāli piemēroti gada siltajai sezonai. Līdzīgi kā pasteļtoņus, arī zemes krāsas var veiksmīgi kombinēt ar balto, melno vai tumši brūno. Runājot par pavasara un vasaras apģērbu audumiem, noteikti īpaši izceļams ir lins. Tas ir lielisks veids, kā saglabāt stilu un komfortu karstumā. Lins ir viegls un elpojošs, tāpēc tas ir ideāls audums siltākam laikam. Tiem, kuri savu vasaru pavada birojos, nevajadzētu baidīties no lina krekliem, biksēm un žaketēm, jo tā ir iespēja apvienot vajadzību izskatīties lietišķi ar vēlmi justies komfortabli. Savukārt ikdienas apģērbā zemes krāsas var lieliski papildināt ar dabas elementiem un motīviem.

pexels.com

3. Saplūst ar dabu

Šosezon gan sieviešu, gan vīriešu modē aktuāli ir arī dabas iedvesmoti raksti un motīvi. Derēs viss - sākot no safari motīviem līdz pat dzīvnieku rakstiem un tropu zīmējumiem. “Šie dabas iedvesmotie raksti piešķirs jūsu apģērbam dabiskumu un eleganci. Turklāt, tos var iekļaut kreklos, brīvā laika biksēs un šortos, lai savam tēlam piešķirtu modernu akcentu,” tā pieredzējušais modes mākslinieks Kašers.

Viņš šajā pavasara un vasaras sezonā aicina Latvijas vīriešus ļauties eksperimentiem ar savu apģērbu, lai izceltu savu unikālo stilu un individualitāti!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija