6 stila kļūdas, kas liek izskatīties vecākai

Mode un stils 20.maijs 2023
 
pexels.com
Eksperti nosauc sešas stila kļūdas, kas jums var likt izskatīties vecākai par saviem gadiem.

pexels.com

1. Nepareizas apģērba proporcijas

Stila eksperti iesaka pievērs īpašu uzmanību apģērba proporcijām, pretējā gadījumā tas jūsu tēlu ne tikai padarīs nevīžīgu, bet var likt izskatīties arī vecākai par jūsu gadiem. Ja esat iecienījusi valkāt bikses ar platām starām, tad tās kombinējiet kopā ar pieguļošu apģērba augšdaļu. Tāpat lielizmēra T-kreklus būtu nepieciešams valkāt kopā ar šaurām biksēm. Šādas apģērba kombinācijas palīdzēs radīt labu ģeometrisku kontrastu.

pexels.com

2. Aksesuāri vienādās krāsās

Pastāv mīts un daudzas sievietes tam arī aktīvi seko līdzi, bet stila eksperti iesaka vienlaikus nenēsāt identiskas krāsas kurpes, somu un jostu. Šiem trim aksesuāriem nav jābūt vienā krāsā, taču to toņiem ir jābūt saskanīgiem. Obligāta šo aksesuāru krāsas saskaņošana ir novecojusi tendence.

pexels.com

3. Izmantojiet jostas

Brīvs, masveidīgs apģērbs var likt jums izskatīties nekārtīgi. Lai šādu apģērbu padarītu elegantāku, izmantojiet jostu, tādējādi jūs izskatīsieties ne tikai stilīgāk, bet arī jauneklīgāk. Josta palīdzēs akcentēt jūsu vidukli, radīs vieglu un gaisīgu noskaņu.

pexels.com

4. Nesājiet vecumam atbilstošu apģērbu

Stila "noteikumi" mainās līdz ar vecumu. Lai izskatītos jauneklīgāk, jums nav jāvalkā tādas pašas drēbes kā 16 gadus veciem pusaudžiem, piemēram, T-kreklus ar multiplikāciju filmu apdruku. Gluži pretēji, vecumam neatbilstošs apģērbs izcels jūsu vecumu un liks jums izskatīties vecākai par saviem gadiem. Klasiski zili džinsi un vienkāršs balts T-krekls ir daudz labāka izvēle stilīgam un jauneklīgam izskatam.

pexels.com

5. Matu griezums

Gari, taisni mati, kļūstot vecākai, arvien vairāk izcels jūsu izmaiņas sejā jeb nevēlamās grumbiņas. Stila eksperti iesaka labāk izvēlēties īsu matu griezumu. Šāds matu griezumus liks jums izskatīties jaunākai un izcels jūsu sejas toni.

pexels.com

6. Atbilstošs manikīrs

Rokas ir vienas no pirmajām, kas var nodot jūsu patieso vecumu. Ja mēs varam veikt dažādas skaistuma procedūras sejas ādai, tad rokām nekas tāds nav izgudrots, tāpēc tās lieliski nodod to, cik mums ir gadu. Interesanti, bet arī atsevišķi nagu lakas toņi var likt rokām izskatīties "vecākām". Stila eksperti iesaka izvairīties no violetes, persiku un pērļu rozā krāsas nagu lakām. Ieteicams nagus lakot bēšā, spīdīgi baltā vai krēmbaltā tonī.







Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija