4 iedvesmojošas idejas rudens dekoriem ēdamistabas galdam

Pats savām rokām 4.oktobris 2019
 
Ekrānuzņēmums no YouTube
Baiba Puriņa
 
Arī mūsu ēdamgalds ir pelnījis sajust rudeni, tādēļ būtu jauki to padarīt pievilcīgāku ar skaistu kompozīciju. Ideju ir daudz, tāpēc piedāvājam četras, kas, iespējams, atšķiras tikai niansēs, taču spēj iedvesmot skaistiem rokdarbiem. Atliek tikai izvēlēties un ķerties pie darba!

1.

Klasisks galda dekors

Vajadzēs:

  1. garenu koka kasti (var izmantot arī, piemēram, izlietotu salvešu kasti)
  2. floristikas oāzi sausiem augiem (nopērkamas rokdarbu veikalos, sākot no 1 eiro)
  3. mākslīgie ziedi un lapas (pēc izvēles, nopērkami dažādos rokdarbu un saimniecības veikalos)
  4. liela izmēra sveces
  5. mākslīgos ķirbjus vai mazos dekoratīvos ķirbjus
  6. ozolzīles, kastaņus, čiekurus (pēc izvēles)
Kastē ievieto floristikas oāzes. Tad kastē uz oāzēm izkārto sveces sev vēlamā veidā un attālumā. Mākslīgos ziedus un lapas izkārto sev vēlamā kompozīcijā. Kompozīcijai vari droši pievienot arī citas rudens veltes. Mākslīgos ķirbjus nopūt ar krāsu baloniņu sev vēlamā krāsā, lai tie papildinātu istabas iekārtojumu.

Ekrānuzņēmums no YouTube

2.

Askētiskāka pieeja

Vajadzēs:

  1. koka kasti
  2. veikalā nopērkamus mākslīgos ķirbjus (ieteikums iegādāties putaplasta veidojumus, kas nopērkami dažādos rokdarbu un dekoratīvo mantu veikalos)
  3. krāsu baloniņu
  4. koka zaru
  5. mākslīgās lapas
  6. līmi

Šis dekors lieliski iederēsies minimālāka stila intrerjerā. Mākslīgajiem ķirbjiem noņem kātiņus, ja tādi ir, un ķirbjus nokrāso sev vēlamā krāsā (vari nopūst ar krāsu baloniņu). Ja ir iedvesma, vari tos ar tumšākās krāsas nevērīgām līnijām padarīt nedaudz nobružātākus. Tad ar līmi pielīmē kātiņu vietā nelielus koka zara gabaliņus, kas piešķirs tiem interesantāku skatu.

Visbeidzot kasti piepildi ar florastikas oāzi, vai citiem materiāliem, lai būtu uz kā novietot ķirbjus. Vispirms izkārto mākslīgās lapas, lai tās būt redzamas gar kastes malām. Ja kaste ir pietiekami sekla, var lapas un ķirbjus likt tāpat.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija