Neparastas idejas, ko iesākt ar saplīsušu lietussargu

Pats savām rokām 10.oktobris 2019
 
Ekrānuzņēmums no YouTube
Rudenī lietussargs ir uzticams ikdienas biedrs, īpaši tik lietainos laikapstākļos, kādi valda Latvijā. Tomēr nereti brāzmains vējš var sabojāt mūsu uzticamo "draugu". Nevajag gan saplēsto lietussargu mest tūliņ ārā, no tā iespējams radīt jaunas lietas.

1. Dekoratīvs dzīvo ziedu dekors

Vajadzēs:

  • saplīsušu lietussargu
  • ziedus ar gariem kātiem
  • celofāna maisiņu
Celofāna maisiņā iepildi ūdeni un tajā ievieto ziedu kātus. Maisiņa galu stingri nosien. Līdzīgi veido vairākus ziedu pušķus un tad tos ievieto saplīsušajā lietussargā.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Kad ziedi izkārtoti lietussargā, tā vidu apsien ar lentu. Šādu dekoru vari ērti piekārt pie ārdurvīm vai istabas sienas.

Ekrānuzņēmums no YouTube

2. Lietusmētelītis bērnam

Vajadzēs:

  • saplīsušu lietussargu
  • šķēres
  • diegu un adatu
Ņem saplīsušo lietussargu un izņem lietussarga metāla konstrukciju. Tad pārloki audumu tā, lai ērti nogrieztu tā virsējo daļu, kurai jākļūst par apkakli.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Visbeidzot ar adatu un diegu pie apkakles piešuj kapuci (to var izgriezt no kāda cita lietussarga auduma vai "aizņemties" no kāda apģērba gabala). Rezultātā iegūsi ērtu un interesantu lietusmētelīti bērnam.

Ekrānuzņēmums no YouTube

3. Drēbju žāvētājs

Šī ir pavisam vienkārši realizējama ideja, kas aiztaupīs vietu jūsu mājoklī.

Vajadzēs:

  • nevajadzīgu lietussargu

Vēlams, lai tas ir lielais lietussargs ar spēcīgu metāla korpusu. Atdali metāla korpusu no auduma. Piestiprini tā kātu pie griestiem vai auklas un rezultātā iegūsi ērtu drēbju žāvētāju, kuru ir viegli pārvietot. Turklāt to saliekot, tas aizņems ļoti maz vietas.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija