Kā no nevajadzīgiem drēbju koka pakaramajiem uztaisīt trauku žāvētāju

Pats savām rokām 19.februāris 2020
 
Ekrānuzņēmums no YouTube
Drēbju pakaramie laika gaitā mēdz sakrāties pārāk daudz un, tīrot skapi, saprotam, ka no daudziem vajadzētu atbrīvoties. Lūk, interesants veids, kā lietderīgi izmantot nevajadzīgus drēbju koka pakaramos - pārvērt tos trauku žāvētājā!

Vajadzēs:

  • 6 drēbju koka pakaramos;
  • līmi.

Process:

Vispirms četriem drēbju pakaramajiem noņem daļu, kas paredzēta bikšu karināšanai. Tāpat visiem pakaramajiem izskrūvē tajos esošos metāla āķus.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Tad ņem vienu no diviem pakaramajiem, kas atstāti neskarti. Ar līmi tā malās piestiprini vienu no koka stieņiem, kas palikuši no sadalītajiem pakaramajiem. Koka stieņa vienu galu līmē perpendikulāri pakaramā malai.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Ekrānuzņēmums no YouTube

Šādi pielīmē koka stieni arī otrā pusē pakaramajam. Koku stieņu otrus galus piestiprini otram neaiztiktajam pakaramajam tieši tādā pašā veidā kā tas jau darīts.

Lai žāvētājs būtu stabils, ņem divus izjauktos pakaramos un tos augšpēdus ar līmi piestiprini pie neaiztiktajiem pakaramajiem, kuri kalpo par trauku žāvētāja karkasu.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Tad ņem divus atlikušos izjauktos drēbju pakaramos un pietiprini tos pie malās esošajiem koka stienīšiem. Ja pakaramajiem malās ir iedobes, koka stieņus ievieto tajos un pielīmē ar līmi.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Kad tas paveikts, atliek izveidot pamatni krūžu ievietošanai. Noderēs pāri palikušie koka stieņi, kurus pielīmē pa virsu karkasam nelielā atstatumā virs zemāk esošajiem malējiem koka stieņiem. Ievēro, ka atstarpei jābūt tik lielai, lai krūzes neizkristu cauri.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Novieto jauno žāvētāju uz paplātes vai kādas citas pamatnes, uz kuras droši var sakrāties ūdens. Rezultātā iegūsi unikālu un praktisku virtuves dekoru, turklāt, būsi veiksmīgi atbrīvojusies no nevajadzīgiem drēbju pakaramajiem.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija