Pārsteidz! Viegli pagatavojama dāvana ar pārsteigumu tavam mīļotajam svētkos

Pats savām rokām 8.februāris 2021
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Straujiem soļiem tuvojas visu mīlētāju diena jeb Valentīna diena. Ikviens savu mīļoto šajos svētkos vēlas pārsteigt ar kādu īpašu dāvanu. Laikā, kad veikalos mēs nevaram iegādāties dažādas lietas, pagatavo dāvanu pats. Paša gatavota dāvana būs sirdj daudz tuvāka, nekā veikalā nopērkamās. Pārsteidz savu mīļoto cilvēku ar vienkāršu, bet ļoti jauku žestu. Parādi, cik ļoti mīli savu otro pusīti un izgatavo dāvanu ar pārsteigumu!

Vajadzēs:

  • sērkociņu kastīte;
  • guašas vai akvareļu krāsas (ja mājās nav pieejamas krāsas, kā alternatīvu vari izmantot flomasterus);
  • ota;
  • spīdīgs krāsainais papīrs vai spīdumi;
  • līmes pistole un līme;
  • pildspalva ar atsperi;
  • šķēres;
  • saldējuma kociņš.

Process:

1. Paņem sērkociņa kastīti un to nokrāso sev vēlamā tonī. Nokrāso visu kastīti, gan iekšpusi, gan ārpusi, gan malas. Vieglāk to būs izdarīt ar guaša krāsām vai akvareļu krāsām, nekā flomasteriem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. To izdari arī ar otru pusi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Kad sērkociņu kastīte ir nokrāsota, paņem saldējuma kociņu un to nokrāso tādā pašā tonī kā kastīti, no abām pusēm. Tev nebūs nepieciešams viss saldējuma kociņš, tāpēc nomēri cik liela ir sērkociņa kastīte. Nokrāso kociņu uz pusi mazāku, cik liela ir kastīte.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Brīdi, kad saldējuma kociņš ir nožuvis, ņem šķēres un nogriez nokrāsoto daļu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Pēc tam paņem sērkociņa kastīt, apgriez to otrādi un ataisi vaļā. Uzklāj karsto līmi uz kastītes apakšas, klāt pielīmē saldējuma kociņu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Lai padarīt kastīti glītāku, paņem spīdīgo papīru un izgriez tik lielu kvadārtu, cik liela ir kastītes virsma. Uzlīmē papīru virsū apkārt visai kastītes augšējai daļai. Ja izmanto spīdumus, tad kastītes virsmu noklāj ar līmi un uzbirdini spīdumus. Vari kastītes virsmu izgreznot arī ar kādu dekoru, piemēram pērlītēm vai izgriežot no papīra sirsniņas, un uzlīmējot tās virsū.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Pēc tam, kad esi izdekorējis kastīti, paņem pildspalvu. Atskrūvē to vaļā un izņem ārā mazo atsperi, kas ir tur iekšā. Paņem līmi un ielīmē atsperi iekšā sērkociņa kastītē. Atsperi pielīmē tieši pie malas, pašā vidū.

Ekrānuzņēmums no Youtube

8. Kas atspere ir ielīmēta sērkociņu kastītē, paņem krāsaino papīru un izgriez mazu sirsniņu. Sirsniņu pielīmē pie atsperes.

Ekrānuzņēmums no Youtube

9. Mazā, jaukā dāvana ir gatava! Paņem sērkociņu kastītes apakšējo daļu, ieloci atsperi prātīgi uz iekšu, ar pirkstu to pieturi un uzliec otru kastītes daļu. Tādējādi, kad mīļotais cilvēks vērs vaļā šo kastīt, viņš sagaidīs pārsteigumu, sirsniņa "izleks" ārā. Kastītē vari iebērt spīdumus vai mazus papīra konfekti!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Šādā pārsteiguma kastītē vari pievienot klāt pats savu mazo dāvaniņu, kādu rotaslietu vai ko citu, kas ietilptu šādā kastīte!

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija