Viegli un ātri pagatavojama rotaļlieta, kura spēs iepriecināt tavu kaķi

Pats savām rokām 2.marts 2021
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Anete Ošleja
 
Zoopreču veikalos ir iespējams iegādāties visdažādākās rotaļlietas mājas mīluļiem. Šajos veikalos ir padomāts, sākot no vismazākajiem dzīvniekiem, līdz pat lielāka izmēra mīluļiem. Tomēr bieži vien var novērot, ka dažādas dzīvniekiem paredzētās rotaļlietas var būt visai dārgas. Tādējādi apskati un izveido šo pavisam vienkāršo rotaļlietu, kura priecēs un aizraus tavu kaķi!

Vajadzēs:

  • Plastmasas pudeli (0,5l tilpuma);
  • līmes pistoli + līmi;
  • striķi;
  • urbi vai nazi, vai šķēres;
  • sauso barību.

Process:

1. Paņem plastmasas pudeli. Ja tev mājās atrodas urbis, paņem to. Tomēr, ja tev mājās nav šāda darbarīka, tad vari izlīdzēties ar nazi vai šķērēm, tomēr tas būs mazliet sarežģītāk. Paņem pieejamo atribūtu un visapkārt pudelei izveido vairākus caurumus, kas atrodas pamīšus.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Veido caurumus tik lielus, lai caur tiem tavam mājas mīlulim varētu izkrist cauri kārumi vai barība.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Kad caurumi izveidoti, tad paņem līmes pistoli. Līmi uzklāj vienā no pudeles galiem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Vietā, kur ir uzklāta līme, apkārt aptin un pielīmē klāt striķi. To pašu izdari arī ar otru pudeles galu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Iepildi pudeli ar izvēlēto barību vai kārumiem, un dod savam mīlulim spēlēties.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Šāda rotaļļieta var noderēt ne tikai kaķiem, bet arī suņiem. Ja vēlies, ko šādu izveidot sunim, tad, iespējams, būs nepieciešama lielāka pudele.

Avots

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Ļoti lēti? 1.Jāiegadājas pudele. 2.Jāiegādājas līmes pistole. 3.Jāiegādājas striķis. Manā majā nav noliktava, lai tajā viss atrastos. Un vēl- diez vai tas viņu ieinteresēs. Mans kaķis ir pašpietiekams. Man ir vairakas mantiņas no zooveikala no iepriekšējiem kaķiem palikušas. Bet kaķi tās neinteresē (3 gadi) ne agrak interesēja. Viņu vairāk interesē dabīgas lietas- ozolzīles, striķītis (veca zābakšņore, cietie gali noņēmti, lai neapēd). Pirms pāris dienām ielīda atvilknē un pats atrada jaunu rotaļlietu. Atstarotāju, tāds ka lineals, kurš satinas rullītī, parasti liek ap piedurkni. Paņēma no atvilknes nolika uz gridas un sāka ripinat pa grīdu. Viņš pie manis ir no mazotnes 2-3 mēnesu vecs un visu laiku tāds bijis. Vienīgais kas viņam no pirktajām mantām patīk ir gara kāta galā piestiprinatas spalvas.

16.marts 2021 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija