Neparastas idejas, kā sadzīves priekšmetus pārvērst pavasara durvju dekoros

Pats savām rokām 10.marts 2021
 
Ekrānuzņēmums
Lai gan pagaidām vēl jāsamierinās ar aukstuma periodu un sniega segu, nekur jau tas pavasaris nespruks un būs vien viņam jāierodas. Durvju dekori ir lietderīgi ne tikai Ziemassvētkos, bet arī pavasari gaidot. Iedvesmai, pirms siltās sezonas sākuma, piedāvajam apskatīt internetā atrastas idejas, kā izrotāt nama durvis... ar sadzīves priekšmetiem.

1. Plata cepure

Ja mājās aizķērusies salmu cepure ar platām malām, tā var kļūt par skaistu durvju dekoru. Piestiprini pie tās ziedus vai citus pavasara "vēstnešus", piemēram, mākslīgos putnus, taureņus vai ņem talkā lentas un uzkarini jauno dekoru uz durvīm.

Ekrānuzņēmums

2. Ritenis

Vecu rieni nevajag izmest, tā rāmis var kalpot par dārza dekoru, uz kura var novietot puķu podus, bet riteņi pārtapt par ziedu pamatnēm durvju dekoram. Turklāt spieķi lieliski palīdzēs ziedu vai lenšu izkārtošanai.

Ekrānuzņēmums

3. Gumijas zābaki

Piemēram, bērnu gumijas zābaki, kuri kļuvuši par mazu, var lieliski noderēt par puķu podiem/ vāzēm pavasara ziediem. Tajos ērti izkārto ziedus un augšējā malā vari izveidot caurumu aiz kura to ērti uzkārt durvju āķim.

Ekrānuzņēmums

4. Ūdens šļūtene

Jā, pat tik praktisks un varbūt vizuāli nesimpātisks priekšmets var pārtapt pavasara dekorā, kurš īpaši akcentēs dārza entuziastu mājokļus. Satin šļūteni riņķī un to sastiprini ar savilcēju. Galus var atstāt brīvus. Piestiprini pie šļūtenes ziedus vai pat dārza darbarīkus - kaplīti, lāpstu. Šāds dekors vienaldzīgos neatstās.

Ekrānuzņēmumi

5. Lejkanna

Veca lejkanna, īpaši metāla, var pārvērsties burvīgā durvju dekorā. Atliek vien to papildināt ar ziediem un lentām. Tās apbružātais skats skaisti kontrastēs ar ziediem, radot pievilcīgu koptēlu.

Ekrānuzņēmums

6. Lietussargs

Saplīsis lietussargs nav uzreiz jāizmet. Arī to var ātri un vienkārši pārvērst interesantā dekorā ar ziedu palīdzību. Turklāt to būs viegli uzkarināt uz durvju āķa.

Ekrānuzņēmums

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija