Karstumizturīgs paliktnis tavai virtuvei

Pats savām rokām 5.aprīlis 2021
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Parūpējies par savām virtuves virsmām! Brīdi, kad gatavo ēst un tev vairs nav vajadzīga karstā panna vai katls, un to vēlies novietot kaut kur blakus, tev labs palīgs būs karstumizturīgs paliktnis. Tas palīdzēs pasargāt tavas virtuves virsmas. Tāpēc izgatavo šādu paliktni pats, tev būs nepieciešamas tikai trīs lietas un pāris minūtes, lai izveidotu jaunu virtuves paliktni!

Vajadzēs:

  • Vīna korķi (37 gab.);
  • līmes pistole + līme (kā alternatīvu vari izmantot superlīmi);
  • dekoratīva lentīte.

Process:

Paņem atlasītos vīna korķus. Aplūko vai tie visi ir vienāda garuma, ja nav, tad tev būs nepieciešams nazis, lai tos apgrieztu vienāda garuma.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ja visi vīna korķi ir vienāda garuma, tad izlaid pirmo soli un sāksim veidot karstumizturīgo paliktni!

Paņem visu 37 vīna korķus. Izvieto tos šādi - pirmajā rindā novieto četru, zem pirmās rindas, otrajā rindā novieto piecus, zemāk sešu, vēl zemāk septiņus, tad atkal, sešus, piecus un četrus. Tev vajadzētu izveidoties sešstūrim.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Kad esi izveidojis figūru, paņem līmi. Ja tev ir karstās līmes pistole, lieliski, bet ja nav, tad vari izmantot superlīmi.

Salīmē kopā katrā rindā esošos korķus. Tev būs izveidojušās atsevišķi septiņas korķu rindas. Pēc tam tās visas salīmē kopā, izveidojot sešstūri.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Kad visi korķi ir salīmēti kopā vienā figūrā un līme nožuvusi, paņem lentīti. Uzliec uz lentes līmi un pielīmē to klāt pie korķiem. Tā kalpos gan kā skaists aksesuārs un padarīs paliktni daiļāku, gan palīdzēs labāk saturēt kopā korķus. Praktiski un skaisti!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Tas arī viss! Tavs karstumizturīgais korķu paliktnis ir gatavs! Tagad uz tā vari novietot gan karstās pannas, gan katlus, neuztraucoties par virtuves virsmu bojāšanu!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija