Atsvaidzini virtuvi! Izveido savu augļu trauku

Pats savām rokām 7.aprīlis 2021
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Šāda augļu trauka pagatavošana būs ne tikai pavisam vienkārša, bet arī aizraujoša, jo vari izpausties pēc savas sirds patikas un radīt savu unikālo augļu trauku! Iesaisti procesā arī bērnus, tādējādi varat izveidot dažnedažādus jaunus interjera dekorus!

Vajadzēs:

  • džutas diegs;
  • trauks;
  • PVA līme;
  • lāpāmadata (jeb liela adata);
  • pārtikas plēve;
  • šķēres;
  • nazis;
  • lentīte.

Process:

1. Paņem džutas diegu, adatu un līmi. Iever diegu adatā un tad šo adatu izver cauri PVA līmes pudelei. Tādējādi tas tev atvieglos procesu, kā līmet diegu, jo tas jau būs ar līmi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Kad tas ir izdarīts, izver adatu ārā no diega. Paņem izvēlēto trauku, kādas formas augļu grozu tu vēlētos, šo trauku ietin pārtikas plēvē, tādējādi pasargājot no līmes un tev arī būs vieglāk pēc tam jaunizveidoto trauku izņemt ārā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Sagatavošanās darbi ir paveikti! Paņem diegu, velc to cauri līmei, tā lai būt sakrājusies maza čupiņa ar diegu, kurš ir klāts ar līmi. Tagad sāksim līmēšanu! Sākumā trauka apakšpusē sasien mazu mezgliņu, lai diegs nespruktu prom. Un sāc līmēt diegu viscaur apkārt traukam!

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Jo vairāk kārtās to darīsi, jo trauks būs stingrāks. Tāpat vari veidot pats savu dizainu, kādu vēlies. Vari diegu tīt pamīšus dažādos virzienos, vai arī darīt to akurāti, vienā virzienā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Kad līme ir nožuvusi un sacietējusi, paņem nazīti. Izgriez virspusi, lai varētu izņemt ārā no trauka tavu pagatavoto diegu pinumu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Kad esi izgriezis virspusi, tad uzmanīgi izņem savu "īsto" trauku no jaunizveidotā diegu trauka.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Kad esi izņēmis ārā diegu trauku, paņem šķēres un skaisti apgriez maliņas tā, lai viss būtu vienādi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

9. Tagad paņem izvēlēto lentīti, uzklāj tai līmi un aplīmē apkārt jaunajam augļu traukam. Ja tev ir pieejama karstā līmes pistole, tad vari izmantot to, bet ja nav, tad noderēs arī PVA līme.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Trauks gatavs! Vari tajā ievieto iekšā savus mīļākos augļus!

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija