Vieglākai ravēšanai! Izveido praktisku ceļu sargu

Pats savām rokām 12.jūnijs 2021
 
Ekrānuzņēmums no sisterswhat.com
Dārza darbi rit pilnā sparā. Arvien vairāk laika tiek pavadīta darot dažādus darbiņus, sākot no stādīšanas, līdz pat ravēšanai. Lielisks palīgs šādos darbos būs ceļu sargs!

Vajadzēs:

  • piespraudes jeb saspraudes;
  • porolons, vate vai kāds cits materiāls ar ko pildīt "spilvenu";
  • šķēres;
  • plastikāta galdauts jeb vaskadrāna;
  • šujmašīna (vai diegs un adata).

Process:

1. Nepieciešami divi vienāda izmēra plastikāta galdauti (izmērs pēc izvēles, atkarīgs no tā, cik lielu palikti vēlaties). Abus plastikāta galdautus sastiprina kopā ar piespraudēm. Sastiprina kopā galdauta "nesmuko" pusi jeb otro pusi. (skat. attēlā)

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Pēc tam ar šujmašīnas palīdzību sašuj trīs galdauta malas kopā. Ceturto malu no abām pusēm, sašuj vien līdz pusei. Šujot atstāj aptuveni 1 centimetru platu maliņu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ja vēlies, lai paliktnim būtu rokturis, tad būs nepieciešama viena strēmele plastikāta galdauta. Tā abus galus, šujot kopā galdauta gabalus, piešuj klāt. Šis solis nav obligāts. (skat. fotogrāfijā, kā tas izskatītos gala rezultātā)

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Kad abi galdauta gabali ir sašūti gandrīz kopā, apgriez visus četru stūrus, lai tie būtu skaistāki.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Izgriez otrādi izveidoto "spilvendrānu" uz pareizo pusi. Iepildi tajā iekšā izvēlēto materiālu, lai tas būt mīksts, piemēram, porolonu, vati, vai vecu vilnas džemperi.

5. Sašuj kopā pēdējo malu.

Tavs dārza darbu ceļu sargs ir gatavs!

Ja tev mājās nav šujmašīna, vari šo "spilventiņu" sašut kopā ar adatu un diegu. Šis būs mazliet piņķerīgāks un laikietilpīgāks process, taču vari iegūt sev noderīgu ceļu sargu!

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija