Skaisti un vienkārši! 4 soļos pagatavojams krāšņs Līgo vainags

Pats savām rokām 21.jūnijs 2021
 
Ekrānuzņēmums no fiftyflowers.com
Sāc laicīgi domāt par Līgo dienas vainagu. Izveido skaistu, vienkāršu vainagu no izturīgiem materiāliem, kas kalpos ne tikai svētku dienai, vakaram, bet arī citiem vasaras svētkiem!

Vajadzēs:

  • mākslīgie ziedi;
  • šķēres;
  • stieple;
  • līmlente (vari izmantot floristikas veikalos nopērkamo);
  • lentīte.

Process:

Paņem stiepli un izmēri galvas apkārtmēru. Stieple būs pamats tavam vainagam, tāpēc nomēri precīzi, lai tā nebūtu par īsu, vai par garu. Lai vainaga konstrukcija būtu stingrāka un stabilāka, stiepli noloki četras reizes. Pēc tam nogriez nomērīto stieples garumu.

Vienā stieples galā būs izveidojušās divas cilpas, savukārt otrā viena. Tajā galā, kur ir izveidojusies viena cilpa, to pārgriez. Beigās vienā pusē būs divas cilpas, bet otrā neviena.

Tagad ņem līmlenti un aptin to apkārt stieplei, visas tās garumā. Līmlente palīdzēs vainagam labāk "stāvēt" uz galvas, kā arī palīdzēs labāk noturēties ziediem.

Ekrānuzņēmums no fiftyflowers.com

Kad vainaga pamatne ir izveidota, ņem izvēlētos mākslīgos ziedus un piestiprini tos klāt. Būtiski ir stieples galā piestiprināt ziedu vai zieda lapiņas, kas beigās savienojot stiepli kopā nomaskēs savienojuma vietu.

Ekrānuzņēmums no fiftyflowers.com

Ziedus piestiprini klāt ar līmlenti.

Ekrānuzņēmums no fiftyflowers.com

Kad visi ziedi ir piestiprināti pie vainaga, atliek savienot to kopā. Vienā galā stieplei vēl joprojām ir cilpiņas, caur cilpiņām izver taisnos stieples galus un saspied kopā. Tā bez liekas līmes, līmlentes vai cita palīglīdzekļa, tavs vainags ieņems apaļu formu.

Lai padarītu vainagu skaistāku un labāk nomaskētu vainaga savienojumu vari piesiet klāt lentīti un izveidot banti. Šis solis nav obligāts.

Papildus padomi un sīkāka instrukcija vainaga veidošanā atrodama šeit.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija