4 padomi, kā iztīrīt asins traipus no apģērba

Pats savām rokām 31.janvāris 2023
 
pexels.com
Vienus traipus no apģērba ir pavisam viegli izmazgāt, citus - teju neiespējami. To varētu attiecināt arī uz asins traipiem. Ja jūsu drēbes ir nosmērētas asinīm, tad ieteicams tūlītēji rīkoties, ņemiet vērā šos četrus padomus.

unsplash.com

1. Talka pulveris

Sajauciet talka pulveri kopā ar ūdeni, lai izveidojas pastai līdzīgas konsistences masa. Uzlieciet pastu uz traipa. Pagaidiet līdz pasta kļuvusi pavisam sausa jeb izžuvusi. Pēc tam noslaukiet nost pastas drupačas no apģērba un lieciet drēbi mazgāties veļas mazgājamajā mašīnā.

unsplash.com

2. Kola

Ielejiet bļodā kolu, iemērcējiet tajā netīro apģērba gabalu. Atstājiet to kolā uz nakti. Nākamajā dienā izmazgājiet netīro apģērba gabalu veļas mazgājamajā mašīnā.

unsplash.com

3. Sāls

Ja tik tikko esat nosmērējis savu apģērbu ar asinīm, tad viens no efektīvākajiem veidiem, kā to atkal padarīt tīru, ir sākotnēji to izskalot aukstā ūdenī. Pēc tam sajauciet kopā nelielu daudzumu ūdens ar sāli. Uzberiet iegūto masu uz netīrā apģērba gabala, atstājiet to tur 20 minūtes. Pēc tam noskalojiet nost sāli un izmazgājiet drēbes veļas mazgājamajā mašīnā.

unsplash.com

4. Etiķis

Netīrajai vietai jeb asins traipam uzlejiet virsū etiķi. Pagaidiet aptuveni desmit līdz piecpadsmit minūtes. Pēc tam traipu paberziet ar dvieli. Pašās beigās izmazgājiet netīro apģērbu veļas mazgājamajā mašīnā.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija