Kā panākt, lai ziemā neslīd apavi: 3 neparasti triki

Pats savām rokām 15.janvāris 2020
 
pixabay
Baiba Puriņa
 
Lai gan aiz loga vērojams tāds kā pavasaris, tāds kā rudens, no rītiem mūs vēl spēj pārsteigt apledojušas ietves. Kamēr vēl ceram uz kaut nelielu sniega kārtiņu, apskati, kā jau laicīgi sagatavot savus apavus, lai tie neslīdētu uz ledus.

1. Ņem talkā līmes pistoli

Pavisam vienkāršs triks, kā padarīt apavu zoli nelīdzenāku, ir uz tās izveidot rakstu ar karstās līmes pistoles un līmes palīdzību.

Vienkārši uzklāj uz zolēm ar karsto līmes pistoli līmi sevis izvēlētajā rakstā un ļauj līmei sacietēt. "Gumijotā" līme veidos labāku "saķeri" un ziemas apavi vairs tik ļoti neslīdēs.

Ekrānuzņēmums no YouTube

2. Izmanto filca gabaliņus

Ja nevēlies savu apavu zoles noklāt ar karsto līmi, vari izlīdzēties ar filca audumu un līmi. Sagriez nelielās strēmelītēs audumu un ar līmi piestriprini tās pie apavu zolēm.

Ekrānuzņēmums no YouTube

3. Noklāj zoles ar spīdumiem

Lai apavu zoles ne tikai neslīdētu, bet tām piešķirtu pat nedaudz šikāku skatu, vari tās noklāt ar spīdumiem. Par šo triku īpaši priecīgas būs jaunkundzes, kuru apavi tādejādi iegūs skaistu "odziņu".

Uz zābaku zoles uzklāj līmi un tad to nober ar spīdumiem pēc savas izvēles. Kad līme sacietējusi, liekos spīdumus nopūt.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Avoti:

Troom Troom

5 minutes crafts

Troom Troom

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija