Renāram Zeltiņam ir kauns par muļķīgu atgadījumu uz ceļa

tautaruna.lv 19.marts 2019, 15:46
 
Instagram/ekrānšāviņš
Pasākumu un TV raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš vietnē Instagram saviem sekotājiem pastāstījis par atgadījumu uz ceļa, kas noticis pagājušajā nedēļas nogalē. Zeltiņš norāda, ka par savu zināšanu trūkumu viņam tagad ir kauns.
"Aizvadītajā nogalē es devos uz Aizkraukli parunāties ar jauniešiem Uzņēmēju dienas ietvaros. Tajā virzienā pats ar mašīnu nekad es nebiju braucis. Izbraucu uz lielās šosejas, priekšā autobuss. Jādzen garām. Griežu stūri pa kreisi, dzenu garām un pēkšņi nenormālākā skaņa - trrr. Zem mašīnas. Es domāju, kas tas ir?" stāsta Zeltiņš.

Viņš atgriezies savā joslā un nolēmis atkal stūri griezt pa kreisi, taču atkārtoti izdzirdējis savādo skaņu. Zeltiņš nodomājis, ka mašīnai kaut kas nav kārtībā un ir jāstājas malā. Taču pirms tam viņš piezvanījis pazīstamam autocentra darbiniekam.

Darbinieks jautājis, uz kuras šosejas Zeltiņš atrodas. "Vai tu gadījumā neesi uz Tallinas šosejas, kur ir tādas kā speciālas rievas šoferiem, gadījumā, ja viņi aizmieg, tad viņiem ir skaņa, lai viņi pamostas? Es skatos - jā, un man paliek kauns," atzīst Zeltiņš.

View this post on Instagram

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Jāatgādina, ka Zeltiņš ar mīļoto sievieti Ievu Kohu apprecējās pērnā gada 7. jūnijā, taču mazulīte Emma Zeltiņu ģimenei pievienojās pagājušā gada novembrī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas