Latvijas lielāko krūšu īpašniece Viktorija Vailda: Nevajag tievēt!

tautaruna.lv 7.aprīlis 2019, 20:13
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Par Latvijas lielākajām krūtīm dēvētā modele Viktorija Vailda neiesaka sekot diētām, kā nekā būt tievām vairs nav modē, raksta "skaties.lv".

Skaistā modele aicina neaizmirst, ka būt tievām vairāk nav modē, tāpēc nav jēgas ievērot diētas.

”Ja jūs ieturēsiet drastiskas diētas, neuzņemsiet pietiekami kalorijas un proteīnus, jūs tikai novārdzināsiet sevi, būsiet bez spēka,” atklāj Viktorija.

Pēc diētas ievērošanas tauciņi atgriezīsies dubultā, jo būs zaudēti ne tikai tauki, bet arī muskuļi.

Lai iegūtu perfektu ķermeni bikini sezonai lielo krūšu īpašniece iesaka veselīgu ēšanu. Piebilstot, ka īsti rezultāti ir sasniedzami tikai ar svarcelšanu.

”Ar svarcelšanu nedomāju, ka sievietēm ir jākļūst par kultūristēm. Vienmēr biju pārāk slaida, svēru tikai 45 kilogramus, tagad sveru 70 kilogramus. Man bija jāpieliek lielas pūles, lai pieņemtos svarā, jāmaina ēšanas paradumi un jāsāk cilāt svarus,” tā Viktorija.

Nu modele jūtas daudz labāk nekā laikā, kad bija tieva. Viktorija svaru zāli apmeklē katru otro dienu, sportojot pievieno arvien vairāk svara.

”Ja sieviete vēlas skaistu pēcpusi, tad visefektīvākais vingrojums ir pietupiens. Izteikta presīte dāmām vairāk nav modē, nu mode diktē trenēt ciskas un pēcpusi,” informē Vailda.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:21

Jaunākās diskusijas