Kāpēc Agnese Rakovska baidās no 5G?

tautaruna.lv 13.augusts 2019, 13:12
 
Ādolfs Mārtiņš Krauklis/F64
Dziedātāja Agnese Rakovska nostājusies pret superātrā 5G ieviešanu Latvijā, vēstīts žurnāla "Privātā Dzīve" Anastasijas Kuzminovas materiālā "Mūziķe krīt nežēlastībā 5G dēļ".

Sabiedrībā raisījušās bažas par 5G ietekmi uz veselību. Arī dziedātāja Agnese Rakovska uzskata, ka tas ir bīstams dēļ sava elektromagnētiskā starojumu.

"Kāpēc tehnoloģija, par kuru ir tik daudz jautājumu, vienkārši tiek ieviesta? Tas ir negodīgi, ka ir ieinteresēto grupas, kas izlemj, un pārējiem tas jāpieņem. Bet, ja tu uzdod jautājumus, tiec pataisīta par muļķi!" saka dziedātāja.

Dziedātāja atzīst, ka nav fiziķe, taču uzskata, ka par to būtu jādiskutē. Sociālajos tīklos gan cilvēki steigušies izsmiet dziedātāju par šādu apgalvojumu.

Jūlija beigās Latvija kļuva par vienu no pirmajām valstīm pasaulē, kur ieviesa 5G. Pārsvarā 5G interneta priekšrocības un labumi tiek slavēti - 5G izmanto lielu datu kopu pārradīšanai, ar kādām strādā uzņēmumi un pārvaldes iestādes. 5G uzlabošot pilsētas infrastruktūras, industrijas un transporta drošību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:57

Jaunākās diskusijas