Kristīne Virsnīte lepojas ar savaldību sarežģītā situācijā

tautaruna.lv 3.oktobris 2019, 19:42
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Žurnāliste un bijusī televīzijas raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Kristīne Virsnīte sociālajos tīklos dalījusies ar kādu nepatīkamu situāciju.

Virsnīte atklāj, ka nepatīkamais brīdis piedzīvots, kad kopā ar dēlu, gaidot meitu, sēdējuši uz kāda lievenīša: "Garām iet sieviete cienījamos gados un pa gabalu jau dzirdu viņas spalgo balsi - “Vai tam velosipēdam jāmētājas ietves vidū, te brauc skūteri, velosipēdi, garām nevar tikt! Un ko jūs savam bērnam mācāt, kas no tā bērna izaugs?!” Skatos kundzei acīs, tad uz Kukīša velosipēdu, kurš ir guļus mums blakus, uz plašo ietvi, kur daudz vietas un jūtu kā mēle griežas teikt, ka sieviete brīnišķīgi tiek garām un vēl vietas atliku likām. Skatos sievietei acīs un noturos, atbildot lēni un ar plašu smaidu - “Paldies! Lai jums skaista šī diena!”, sieviete manāmi apjūk un saņemu pretī - “Lai jums vispār dzīvē veicas!”, pasakos ar prieka pilnu paldies."

Virsnīte apcerīgi rakata, ka šajā situācijā būtu varējusi "sašūties par to, ka esmu štruntīga māte, jo tiešām nejēdzu audzināt savu bērnu, paskat, pat sveši garāmgājēji to redz, es varētu nostrostēt Kuki un teikt, lai tūlīt pat savāc velosipēdu un, protams, es būtu varējusi uzvilkties un veikliem vārdu manevriem aizsūtīt kundzi ratā, jo nav viņas darīšana." Kristīne neslēpj, ka ir lepna ar sevi par savu reakciju. "Tas, ko pie sevis domāju - šī sieviete nezina, kas notika pirms mirkļa, kāpēc sēžam uz lievenīša, kāpēc mums blakus velosipēds, tāpat es nezinu, kas viņas dzīvē noticis, kas liek šādi uzvilkties, es neko par viņu nezinu, lai viņu vērtētu un nosodītu," raksta Kristīne

Nobeigumā Virsnīte atklāj, ka pēc šī visa jutusies labāk, nekā, ja sievieti uzvaroši noliktu pie vietas: "Jā, es zinu, cik ļoti var būt kaitinoši cilvēki, kuri iejaucas mūsu dzīvēs nevietā, taču tas ir viņu mēsls, mums nav ar to jākrāmējas, mēs drīkstam pateikties un atļaut viņiem to paturēt savā īpašumā."
View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jau vēstīts, ka vasaras beigās populārā raidījuma "Māmiņu klubs" ilggadējā vadītāja Kristīne Virsnīte paziņoja, ka turpmāk raidījumu vairs nevadīs un nodosies radošām aktivitātēm. "Māmiņu klubu" turpmāk vadīs Rūta Dvinska.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas