Valters esot zadzis naudu no Mūrnieces bankas kartes; draudzene metas viņu aizstāvēt

tautaruna.lv 30.aprīlis 2020, 9:30
 
facebook.com
Bijusī ministre un viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālājos tīklos pavēstījusi, ka bijušais baksetbolists Kristaps Valters, ar kuru Linda neilgu laiku bija attiecībās, zadzis naudu no viņas bankas kartes.

Sākotnēji Linda šo situāciju aprakstīja mikroblogošanas vietnē twitter.

"Uzminiet, kurš ir “Adolfs V”, kurš nozadzis manus kartes datus un pasūta jau otro dienu ēdienu no wolt?" mīklaini rakstija Mūrniece.

Savukārt pēc tam viņa lielāku skaidrību ieviesa Facebook, atklājot, ka naudas pazušanā esot vainīgs Kristaps Valters.

"Ap deviņiem vakarā atklāsme, ka kāds zog naudu no manas kartes, pasūtot ar tās datiem ēdienu no Wolt. Dažu ziņu rezultātā arī noskaidrojās, ka tas ir Kristaps Valters, kurš pats arī atzina, ka notikusi “kļūmīte”. Kur viņš dabūja datus? Ar manu karti ik pa laikam kāds no apkārtējiem aizskrien nopirkt kaut ko, ko palūdzu. Bet tikai vienam ienāk prātā saglabāt datus," skaidroja Mūrniece.

Tikmēr Valteru metusies aizstāvēt viņa draudzene Lāsma Jukone. Mikroblogošanas vietnē Twitter viņa raksta, ka tas bijis pārpratums.

"Stulbs pārpratums atkal pārvērsts ažiotāžā (..). Es biju lieciniece, tas viss notika tik muļķīgi. Tagad no tā ir sacelta brēka. Ja gribētu atrisināt situāciju, rakstītu privāti. Bet nejau tas te interesē," pauda Lāsma.

Pats Kristaps bija vēl lakoniskāks.

"Teātris. Nav ko darīt cilvēkam. Jūk prātā," viņš piebilda.

Jāatgādina, ka iepriekš vēstījām, ka basketbolists Kristaps Valters atklājis, ka jau 30 gadus viņa iesauka ir Ādolfs.

Tāpat ziņots, ka Lindu Mūrnieci vieno romantiskas attiecības ar kādreizējo Latvijas izlases basketbolistu Kristapu Valteru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas