Saimniekšova Gunārs meklē aculieciniekus: Redzēju citplanētiešus pārlidojam pār Balviem

tautaruna.lv 26.jūlijs 2020, 12:44
 
Ekrānuzņēmums no Skaties.lv
Kā portālam Skaties.lv atklājis Gunārs, 15. jūlija naktī pār viņa saimniecību Balvos esot pārlidojis citplanētiešu kuģis, un saimnieks bijis gatavības pilns iekāpt.

‘’15. jūlija naktī redzēju, kā citplanētiešu kuģis pārlido pār Balviem - no Rīgas puses Krievijas virzienā. Tas bija ap pusdivpadsmitiem naktī.

Tas, ka tas bija citplanētiešu kuģis, bija uzreiz saprotams. To var viegli noteikt pēc krāsas, pēc augstuma, ātruma. Tik zemu lidmašīnas nelido, tāda krāsa lidmašīnām nav. Spilgti, spilgti balta,’’ sarunā ar Skaties.lv redzēto raksturo Gunārs.

Saimnieks neslēpj - ja kuģis būtu nolaidies viņa sētā, viņš bez domāšanas kāptu iekšā!

Tiesa, pirms kāpt citplanētiešu kuģī, jāzina daži priekšnoteikumi.

‘’Ja no kosmiskā kuģa redz zilu vai zaļu staru, tie ir signāli, ka kuģis meklē cilvēkus zagšanai. Tie cilvēki pazūd bez vēsts. Sarkanais stars nozīmē, ka būs apdegumi, līdzīgi kā ķīmiskie. Bet, ja citplanētiešu kuģa gaisma ir tīri balta vai dzeltenīga, tajos var droši kāpt. Tie tevi pēc tam atvedīs atpakaļ tieši uz to vietu, kur paņēma,’’ atklāj saimnieks.

Saimnieks gan uzsver - šie nav viņa izdomājumi, un viņš noteikti nav sajucis prātā. Gadījumi, kad cilvēki iekāpuši citplanētiešu kuģos, pastāv, tikai par tiem daudz netiek runāts.

Gunārs aicina atsaukties ļaudis, kuri piedzīvojuši vai dzirdējuši līdzīgus notikumus vai arī minētajā 15. jūlija naktī Balvu pusē redzējuši minēto objektu. Saimnieks ir pārliecināts - lai arī šobrīd viņš kādam, iespējams, liksies jucis, ja atsauksies arī citi paranormālu notikumu aculiecinieki, kopā izdosies noskaidrot vairāk par citplanētiešu esamību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:56

Jaunākās diskusijas