Rūta Dvinska dalās ar skumjo bērnības pieredzi

Anete Ošleja 22.decembris 2020, 9:33
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Rūta Dvinska sociālaja medija Instagram dalījās ar vienu no savām pirmajām bērnības atmiņam, kas izrādās nebija priecīga.

Dvinska savā Instagram kontā ievietoja fotogrāfijas, kurās ir redzamas viņas meitas kopā ar "Barbie" lellēm.

Tas raidījumu vadītājai atsauca atmiņā, kādu interesantu bērnības notikumu. Viena no viņas pirmajām bērnības atmiņām saistās ar ceļojumu un lellēm.

"Viena no manām pirmajām bērnības atmiņām ir no ārzemju ceļojuma - man bija apmēram 3 gadi, mēs bijām Nīderlandē pie vecāku draugiem un tur bija divas māsas, pāris gadus vecākas par mani. Viņām bija ne tikai superīgas rotaļlietas, bet pašām sava rotaļu istaba!!! Man tas toreiz likās vienkārši kosmoss!!!"

Lai arī sākotnēji var šķist, ka šī varētu būt viena no priecīgākajām dienām mazas meitenes dzīvē. Tomēr Rūta atceras, ka viss nemaz nebija tik skaisti.

Galvenokārt, atmiņas nav tik priecīgas, jo abas māsas, kurām bija pašām sava rotāļu istaba, neļāva Rūtai spēlēties ar bārbiju. Tā bija pirmā reize, kad viņa ieraudzīja šo skaisto lelli.

Kā atminas Rūta, tad pagāja laiks līdz viņas īpašumā nonācā šāda lelle. Savukārt tagad ir pagājuši daudzi gadi un pirmo reizi viņas meitas ir tikušas pie lelles, kas tik ļoti bija iepatikusies bērnībā viņai pašai.

"Tās ieraugot, atkal bija TĀ sajūta, kā toreiz, 3 gadu vecumā! Perfektas!!! Tiesa vienīgā līdzība ar slaido, zilacaino blondīni no manas bērnības ir tā, ka tās ir skaistas, jo tā pat kā mana izpratne par skaisto, arī lelles Bārbijas ir ļoti mainījušās!"

Rūta Dvinska ir divu meitu māmiņa. Viņa ir precējusies ar sporta žurnālistu Kasparu Dvinski. Pašlaik Rūt vada jauno māmiņu raidījumu "Māmiņu klubs" kanālā STV Pirmā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas