Meganu Mārklu pieķer melos

tautaruna.lv 16.marts 2021, 11:12
 
PA/Scanpix/Leta
Megana Mārkla intervijā Oprai Vinfrijai apgalvoja, ka pirms satikšanās ar princi Hariju neko nav zinājusi par karalisko ģimeni. Taču konstatēts, ka Megana nav gluži patiesa, jo pirms septiņiem gadiem savā blogā rakstījusi, ka sapņo kļūt par princesi, komentējot prinča Viljama un Ketrīnas Midltones kāzas, raksta "The Mirror".

Intervijā Megana stāstīja, ka uzaugusi daudz nezinot par karalisko ģimeni. Viņa arī internetā neesot meklējusi informāciju par princi Hariju.

39 gadus vecā Megana arī apgalvoja, ka nav zinājusi, kas jādara, satiekot Karalieni. "Par to mājās netika runāts. Tas nav kaut kas, kam mēs sekotu," saka Megana.

Taču pirms septiņiem gadiem Megana savā blogā "The Tig" rakstījusi par prinča Viljama un Ketrīnas Midltones kāzām.

"Daily Star" ziņo, ka Megana rakstījusi par "pompu", kas aptver 2011. gada Viljama un Keitas kāzas, kā arī norāda, ka augusi sapņojot kļūt par princesi.

Vairāki Meganas draugi apgalvojuši, ka viņai ļoti interesējusi karaliskā ģimene, jo īpaši princese Diāna. Ninaki Praidija "The Sun" atklājusi ka Megana "vienmēr bijusi fascinēta" ar karaļnamu un gribējusi būt "jaunā Diāna".

Biogrāfs Endrjū Mortons atklāj, ka 16 gadu vecumā Megana skatījusies Diānas bēres "ar pār vaigiem ritošām asarām".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas