Stila eksperte Maija Silova atklāj, kā izvēlas džinsus

LV Blogeri 18.marts 2021
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
tl tautaruna.lv
 
Pazīstamā stila eksperte un TV seja Maija Silova kārtējo reizi vietnē Instagram dalījusies ar modes knifiņiem. Šoreiz, kā viņa izvēlas sev perfektos džinsus.

"Kā es izvēlos džinsus? Pirmkārt, piedomāju pie tā ar kādiem apaviem vairumā gadījumu plānoju tos vilkt.

Pārsvarā izvēlos universālu garumu, kas der gan augstākiem papēžiem, gan sportiskiem apaviem (nedaudz saīsināta piegriezuma). Tas tik ļoti atvieglo kombinēšans procesu.

Skatos sastāvu, 3% elastāna nekad nav lieki.

Pievēršu uzmanību kā džinsi izskatās no aizmugures, mums katrai ir individuālas aprises un, dažkārt, modelis var nederēt, jo vai nu saplacina piekto punktu vai tas plivinās pārāk platā ,,telpā". Kad nevēlos akcentēt auguma aprises, izvēlos oversize variantu.

Auduma biezums, plāni džinsi vienmēr izskatīsies nevīžīgi, ja vien tie nav brīva piegriezuma (trackpants stilā). Ja vēlos, lai siluets izskatās slaidāks, dodu priekšroku taisnām starām un nelielu bukti.

Paaugstinātā vidukļa līnija piešķir koptēlam sievišķīgu un elegantu akcentu (augumam tiek iezīmētas pareizas proporcijas). Iegādājoties praktiski jebkura stila džinsu kostīmu, es vēl ilgi sev esmu pateicīga par izdarīto izvēli - noderīgi, universāli un ietaupa laiku, jo Tev praktiski ir 'uniforma", kuru atliek vien papildināt ar vēlamiem akcentiem," iesaka Maija, kura ierakstu papildinājusi ar foto, kurā redzama tērpusies džinsu kostīmā.

Pazīstamā modes raidījumu vadītāja Maija Silova jau iepriekš dalījusies ar noderīgiem stila padomiem, ko novērtē arī viņas soctīklu sekotāji. Vēl nesen modes eksperte atklāja, kāpēc pucējas brīžos, kad nav jādodas uz pasākumiem. Tāpat Maija dalījusies ar skaistumkopšanas padomiem, piemēram, kā rūpēties par matiem, lai tie izskatītos "svaigi".

Maija Silova pazīstama kļuva kā televīzijas seja dažādos modes raidījumos. Tāpat elegantā Maija saviesīgos pasākumos uz sarkanā paklāja par modi sarunājās ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem.
View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija)

Noderēja?

Komentāri 20

Komentē 20

 
Anonīms
 

Ne visiem tas varētu patikt (par Instagram attēlā redzamo runājot) - izskatās tā, nu, ne sevišķi..

18.marts 2021 Atbildēt

Ņepatik! Pee

19.marts 2021 Atbildēt

Bildē redzamais liek domāt, ka šoreiz džinsus ir aizņēmusies no draudzenes.

19.marts 2021 Atbildēt

Pa pjankai moš kāds arī tādu saldētu voblu izdrāzīs.....

19.marts 2021 Atbildēt

Pēc smakas?

19.marts 2021 Atbildēt

Silova ir tik smalka, ka čurā odekolonu un nekakā vispār

19.marts 2021 Atbildēt

Nav tiesa, ka viņa nekakā. Kakā un vēl kā! Viņa kakā šokolādes konfektes, pārsvarā trifeles, kad saknābājas riekstus, tad serenādi.

19.marts 2021 Atbildēt

Normāls piesitiens.

19.marts 2021 Atbildēt

Tāda modes ikona,bet kāpēc visu laiku ir viena?laikam liels ego un apsēstība ar savu skaistumu.laikam viņas ideālais vīrietis nav piedzimis.

19.marts 2021 Atbildēt

Tu ar esi no tām, kura sievietes vērtību mēra pēc vīrieša klāt esamības???

20.marts 2021 Atbildēt

"...plāni džinsi vienmēr izskatīsies nevīžīgi, ja vien tie nav brīva piegriezuma (trackpants stilā). Ja vēlos, lai siluets izskatās slaidāks, dodu priekšroku taisnām starām un nelielu bukti." - tā saka Maija Silova. Intereses pēc ieskatījos 2021. gada pavasara džinsu topos (Calvin Clane, Levis) - nav tur ne nevienas "buktes", arī īsās kļošenes jau nocenotas. Modē pārsvarā joprojām melni, zili vai pavisam gaiši zili šaurie džinsi mazliet virs potītēm, pasteļkrāsu (gaiši pelēks vai gaiši rozā) topiņš ar lielu dekoltē un šaurām lencītēm, pa virsu liela, gara rupja adījuma jaka, vaļēja (vai liels, garš rupja adījuma svīteris, zem kura izgriezuma redzamas topiņa šaurās lencītes) - nekādu džinsu jaciņu ar bārkstīm un baltā džemperīša, kas nav pat bitlovka - Silovas džemperīša mala iet līdz pašam kaklam. Kur ir rotas? Sudraba vai zelta ķēdīte ar bumbulīšiem un krustiņem, plata āfrikāņu raksta rokassprādze? Nav. Ir sudraba augtpapēdenes - labi pieskan džinsu jakas bārkstīm. Izskatās gandrīz kā meitene no Minskas vai Piemaskavas - o, пошлость, ты нe подлость, ты только жалкое удобство для ума...

19.marts 2021 Atbildēt

Tu esi piders, ka meiteni tā nesmuki aprunā..?

19.marts 2021 Atbildēt
Vālodzis Ezers > izidors.m.rkak.ns

...Huļi, kāpēc tu... trīs reizes paņēmi manu bļodu...viņa trīs reizesbija netīra... un tu vispār no kāda vari dabūt pa seju... - Tu man sitīsi pa seju? - Huļi, es vienkārši tev saku... saku... ka mana bļoda bija netīra... trīs reizes, huļi, bija netīra... - Tu tagad man draudi? - ...Es tev, huļi,tikai saku, ka mana bļoda... mana bļoda... - ...Vispār es tev tagad nesadodu pa seju tikai tāpēc, ka mēs dzīvojam vienā istabā, bet, ja cilvēki dzīvo vienā istabā, viņi uzvedas civilizēti, bet tu piedzēries guli manā gultā... - Bet es tev saku, ka mana bļoda, huļi, bija netīra... trīs reizes bija netīra...

19.marts 2021 Atbildēt
īpaši stulbs > v.lodzis.ezers

Tagad visiem skaidrs, kas ar tevi...

20.marts 2021 Atbildēt
Nezināms lietotājs > izidors.m.rkak.ns

ipasi stulbs. Vai tu negribi lai es tev atsūkāju, jo es esu vecs Kremļa pimpis, kuram sen vairs nestāv...

20.marts 2021 Atbildēt

Nē, paldies! Piedāvājies Ezeriņam vai Marcim.

20.marts 2021 Atbildēt
Nezināms lietotājs > izidors.m.rkak.ns

Bet tev dupsiitis ir smukaaks nekaa Marcim...tāpēc piedod lūdzu ka es gribu atsuukaat tieši tev...

20.marts 2021 Atbildēt
Marcis > xxx

Tu Valantins debila neta mauka,tu Tvaika ielas 2 klients var tikai sev pats atsukat un tavam neta draugam Tedim un stulbajam pederastam.

20.marts 2021 Atbildēt
Nezināms lietotājs > izidors.m.rkak.ns

Es tev, īpaši stulbs, šo pierakstīju pie Man nevajag vēl vienu piedod - "Netaisnojies, īpaši stulbs, gan jau atradi gan. Bet tas st4xui variants kontekstā ar Līvu Piedod man gan ir viens crazy frīks jociņš - to teica Vālodzis, nevis es, Valentiins, jo viņš, maita fašists latvietis tagad ir piesavinājies manu ID." Starp citu, fašists Vālodzis tur kaut kadas stulbas letiņu basņas ir sarakstījis arī st4xui video komentos kā jau stulbs fašists, jo tam debilajam neta trollim laikam točno patika tas, ka pirms diviem gadiem pēdas atstiepušais Grodums Krievijas impērijas gados baigi lecīgais bija - srannuju "Dzimto valodu" nodziedāja, otrs fašist.

20.marts 2021 Atbildēt

Marcis. Es jau daudz reižu mēģināju pats sev atsukat, bet man mugura stīva palikusi, jo drīs jau būs 100 tāpēc nekas nesanāk...lūdzu tikai piedod...

20.marts 2021 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija