6 slavenības atklāj savus svara zaudēšanas noslēpumus

Uzturs 6.janvāris 2023
 
unsplash.com
Liekā svara zaudēšana nav ātrs un viegls process. Lai mainītu savu dzīvesveidu, nepieciešams pielikt pūles. Kā zināms, tad, lai zaudētu liekos kilogramus, ir ne tikai jāēd veselīgas, sabalansētas maltītes, bet arī jāsporto. Sešām pasaulslavenām zvaigznēm izdevies krasi mainīt savu ikdienu un atbrīvoties no liekā svara, un izskatīties vēl striecošāk. Kāds ir viņu svara zaudēšanas noslēpums?

unsplash.com

1. Adele

Dziedātāju Adeli var uzskatīt par īstu aktīvā dzīvesveida fanātiķi. Viņa ar fiziskām aktivitātēm nodarbojas pat trīs reizes dienā. Ierasti viņa rītus sāk ar spēka treniņiem jeb cilā svarus. Pēcpusdienā dziedātāja dodas garās pastaigās vai nodarbojas ar boksu. Tikmēr vakarā viņa veic kardio treniņus. Adele atzīst, ka ļoti ir iecienījusi arī pilates. Lai atbrīvotos no liekajiem kilogramiem, Adele ir krasi samazinājusi cukura patēriņu. Izrādās, ka reiz dziedātāja dienā uzņēma vismaz 20 tējkarotes cukura, tas tika pievienots klāt siltajiem dzērieniem. Šobrīd no šāda sliktā paraduma dziedātāja ir atteikusies.

EPA/Scanpix/Leta

2. Rebela Vilsone

Aktrise Rebela Vilsone atklāti ir stāstījusi par to, kāpēc reiz bija apaļīga. Tas viss bija saistīts ar to, ka aktrise cīnījās ar emocionālo ēšanu jeb apēda savas emocijas, kā arī viņa sirgst ar policistisko olnīcu sindromu. Par spīti šim abām lietām zvaigznei tomēr izdevās zaudēt vairāk nekā 36 kilogramus. Svara zaudēšanas procesā Rebela mazāk sekoja līdzi uzņemtajam kaloriju daudzumam, bet vairāk tam, kā pareizi pārtika ir jākošļā, kā arī viņa ieturēja nesteidzīgas, lēnas maltītes. Vislielākā ēdienreize viņai ir brokastis, bet mazākā - vakariņas. Viņa arī ir iecienījusi garas pastaigas un meditāciju, šādi aktrise cīnās pret emocionālo ēšanu.

Reuters/Scanpix/Leta

3. Džona Hils

Kā reiz intervijās minējis aktieris Džons Hils, tad svars viņam ir jutīgs temats. 2011. gadā aktris zaudēja 18 kilogramus, kā izrādās, tad tas notika pateicoties tam, ka viņš ēda tikai suši. Pēcāk aktieris tomēr nolēma pakonsultēties ar ekspertiem un devās pie uztura speciālista, lai mainītu savus neveselīgos ieradumus. Viņš sāka vairāk uzturā lietot augļus, dārzeņus, liesās olbaltumvielas, graudaugus. Svarīga lieta svara zaudēšanas procesā ir arī sports. Aktieris katru dienu dodas skriet un veic 100 atspiešanās.

CF/IS/MPI/Capital Pictures/Scanpix/Leta

4. Melisa Makārtija

Aktrise Melisa Makārtnija atzīst, ka, lai notievētu, viņai pietiek vien ar dzīvesveida maiņu jeb aktrise joko, ka dzīvei ir jābūt garlaicīgai, tad svarā nevar pieņemties. "Nedariet neko jautru un ejiet gulēt pulkstens 19:30 - tas ir viss triks," intervijā sacīja aktrise. Makārtnija min, ka par spīti liekajam svaram, viņa savā ķermenī jūtas ļoti labi. Aktrise neaizraujas ar drastiskām diētam. Kā reiz viņa sacījusi medijiem, tad viņas svars vienmēr "lēkā", kādu brīdi tas ir lielāks, tikmēr citā - mazāks. Viņa ar to ir samierinājusies un par to nesatraucas.

AP/Scanpix/Leta

5. Kriss Prats

Aktieris Kriss Prats min, ka viņam bija visai grūti zaudēt svaru, jo viņa bijusī sieva gatavoja gardas maltītes. Tomēr, lai neaizietu galējībās, aktieris nolēma pārņemt kontroli pār savu svaru un sākt trenēties. Viņš ikdienā sāka aktīvi peldēt, skriet un nodarboties ar boksu, kikboksu. Aktieris min, ka dienas laikā uzņem 4000 kalorijas un ļoti daudz dzer ūdeni. Prats stāsta, ka svara zaudēšanas procesā viņš ievēroja Paleo stila diētu - attiecās no ogļhidrātiem, bet ēda olbaltumvielā bagātas maltītes. Svarīgi bija arī nodarboties ar sportu vismaz piecas reizes nedēļā. Pievēršoties šādam dzīvesveidam aktieris nieka sešu mēnešu laikā viņš atbrīvojās no 27 kilogramiem.

JS/IS/MPI/Capital Pictures/Scanpix/Leta

6. Drū Berimora

Aktrise Drū Berimora atklāj, ka savu dienu vienmēr iesāk ar glāzi citronūdens. Brokastīs viņa notiesā avokado maizīti. Savukārt rītos, kad ietur brokastis kopā ar draugiem vai ģimeni, aktrise ēd olas vai augļus. Aktrise vienmēr no rīta dodas vingrot un iemesls tam ir pavisam vienkāršs. Ja viņa to neizdarīs no rīta, tad vēlāk piezagsies slinkums un aktrise nevēlēsies vairs to darīt. Viņa ir iecienījusi kardio treniņus un dejošanu.

Avots

*Raksti Lifehacks.lv ir paredzēti tikai informatīviem un izglītības mērķiem, tie neaizstāj profesionālu medicīnisko padomu, diagnostiku vai ārstēšanu. Vienmēr konsultējieties ar ārstu, ja jums rodas jautājumi par veselības stāvokli.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija