VAKARA ZIŅAS: Pavasara grima sauklis – "Būt spilgtai ir moderni!"

Mode un stils 13.marts 2019
 
Pixabay
RM Raivis Maksis Malnacs
 
2019. gadā modes un grima ziņā lielākā daļa aktualitāšu un tendenču turpinās no divām iepriekšējām sezonām. Modē atgriežas batikots apģērbs, velobraucēju šorti, plastikāta mēteļi, sarkanā un rozā salikums kleitās, kombinētas apdrukas, leoparda apdrukas elementi un dažādas putnu spalvas, bantes, tamborējumi un mežģīnes.

Ikvienai sievietei ir svarīgi izskatīties labi un moderni, tāpēc šoreiz mēs ielūkosimies šī gada aktuālākajās pavasara grima tendencēs.

Spilgtas un izteiksmīgas lūpas

Pēc aukstā un drūmā ziemas perioda izvēlamies izteiksmīgākus un spilgtākus krāsu toņus, kad varam izmantot lūpu krāsas, lūpu zīmuļus un lūpu spīdumus jo īpaši droši un radoši. Pavasarī aktuālās krāsas ir ļoti sulīgas un spilgtas. Tās atgādina brūkleņu un aveņu ogu toņus. Aktuālas ir arī bordo krāsas un izteiksmīgi sarkanie toņi. Svarīgi ievērot nosacījumu - ja lūpas ir krāsotas spilgtās krāsās, tad acis nedaudz jāietonē ar pasteļtoņiem.

Dabīgas formas uzacis

Galvenā pavasara tendence ir dabiskas formas uzacis, ko ar zīmuli iezīmē tā, lai to forma izskatītos izteiksmīga.

Mirdzoša āda

Kā aktuālākos vaigu sārtuma toņus grima eksperti iesaka maigi rozā un pasteļtoņus, ideālā variantā tos papildinot ar mirdzošu efektu. Spīdīgi mirdzošais vaigu sārtums apvienojumā ar dabisku sejas ādu ir viena no šī pavasara aktualitātēm.

Spilgtas krāsas acu ēnas

Modē atgriežas spilgtas krāsas acu ēnas, kuras modes pasaulē nav bijušas aktuālas kopš 90. gadiem. Galvenais noteikums nav acu ēnojums un krāsu pārejas, bet gan tīra, spilgta un piesātināta krāsa. Izvēlamies atbilstoši sava koptēla noskaņojumam un krāsu risinājumam. Varam izvēlēties tirkīza, silta okera toni, fuksiju, debesszilu vai citu krāsu pēc saviem ieskatiem.

Grafiskās bultiņas

Šogad var eksperimentēt ar melno vai jebkuru citu krāsu un līniju formu, jo ar tās palīdzību varam izcelt savas acis. Ar spilgtas krāsas laineri grafiskas formas bultiņas iezīmē pēc iespējas tuvāk skropstu līnijai. Platāka līnija acs iekšpusē, kas izveido šauru līniju deniņu rajonā.

Glitera toņi svētkos un ikdienā

Uz lūpām, sejas un acīm var izmantot visus mirdzošos glitera krāsas veidus. Populārs ir zelta, vīna un rozā krāsu toņu mirdzums. Esam raduši glitera krāsas izmantot svinīgos pasākumos un ziemas laikā, taču šogad tas ir aktuāls un moderns visu gadu.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija