VAKARA ZIŅAS: Agnese Zeltiņa pieņem izaicinājumu! Kļuvusi slaida un enerģiska

LV Blogeri 30.aprīlis 2019
 
LL Lauma Lapsa
 
Šā gada sākumā aktrise un rotu zīmola «Soulstones» īpašniece Agnese Zeltiņa pieņēma māsas un dermatoloģes Laumas Valeines izaicinājumu ievērot īpašu režīmu, kurā no ēdienkartes tiek izslēgts cukurs, milti, glutēns un piens.

«Tā vis nav bezglutēna diēta, bet izaicinājums, uz ko mani pierunāja māsa, un es pievienojos. Izaicinājumu ievēroju no 18. februāra līdz 18. maijam. Tie ir trīs mēneši bez cukura, miltiem, glutēna un piena. Tāpat tika izslēgti arī alkoholiskie dzērieni, bet to ievēroju mēnesi, jo biju svētkos. Ēdiena ierobežojumus gan neesmu pārkāpusi. Lielveikalā iegādājoties produktus, vienkārši izpētu to sastāvu. Lielas izmaiņas un ēdienkartes pārplānošana nav vajadzīga, jo maizi var aizstāt ar galetēm, cukuru ar dabiskiem augļiem vai dabisko augļu cukuru, piena produktus ar sojas pienu. Tāpat arī jādzer daudz ūdens un nepieciešamas fiziskās aktivitātes. Daudz jāstrādā, un tad arī nav laika domāt par ēšanu,» stāsta aktrise.

Vaicājot, kādas ir pārmaiņas, ievērojot šo izaicinājumu, Agnese Zeltiņa piefiksējusi vairākus uzlabojumus: «Jūtu, ka man ir ļoti daudz enerģijas un esmu kļuvusi arī slaidāka. Tomēr jāatzīst, ka šim izaicinājumam nepievērsos, lai nomestu svaru, bet gan tāpēc, ka treniņos patērēju ļoti daudz enerģijas. Līdz ar jauno izaicinājumu man ir vairāk spēka un nav noguruma. Papildus arī lietoju uztura bagātinātājus un visu gadu D vitamīnu,» par savu jauno izaicinājumu stāsta aktrise.

Kaut arī Agnesi Zeltiņu dažādos žurnālos dēvē par vienu no Latvijas iekārojamākajām un skaistākajām sievietēm, viņa par sev veltītajiem komplimentiem ir visnotaļ pieticīga un uzskata, ka vēl ir daudz darāmā, lai pilnveidotos gan vizuāli, gan aktrises karjerā un rotu biznesā.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija