VAKARA ZIŅAS. Holivudas dāmu veselīgās salātu receptes

Uzturs 29.maijs 2019
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
RM Raivis Maksis Malnacs
 
Lai atbrīvotos no liekā svara, ir jāmaina ēšanas paradumi. Lai to izdarītu, uzturā ir jānomaina ierastie produkti uz veselīgākiem. Vasaras un grila sezonas laikā viegli, sātīgi un veselīgi salāti ir ne tikai ieteicami uzturā, bet arī lielisks papildinājums gaļas un piknika ēdieniem. Šos salātus iecienījušas Holivudas zvaigznes, kuras pašas tos gatavo, iesaka un dalās ar savām receptēm sociālajos tīklos. Salāti ir ērti, viegli un ātri pagatavojami. Lai labi garšo!

Mirandas Keras garšīgie salāti

Austrāliete Miranda Kera ir ne tikai viena no slavenākajām elitārā «Victoria's Secret» modes šova topmodelēm, bet arī liela gardēde. Viņa zina, kā pareizi jāēd, lai izskatītos lieliski. Keras mīļākie salāti sastāv no grilēta laša, burkāniem, fenheļiem, tomātiem, olīvām un spinātiem. Sastāvdaļas sajauc, visu aplej ar citrona sulu, un iegūsiet skaistus, garšīgus salātus, kas būs bagāti ar vērtīgām uzturvielām. Salātus jūs varat ēst pusdienās vai vakariņās - kad vien vēlaties.

Gomesa iecienījusi tītara un pupiņu kombināciju

Dziedātājai Selīnai Gomesai patīk eksperimentēt ar ēdieniem un neparastām garšas kombinācijām, tās pārsteidz daudzus, kas ir pamēģinājuši viņas gatavotos ēdienus. Gomesas mīļākie salāti ir diezgan vienkārši. Tā ir tītara un vārītu pupiņu kombinācija - lielisks proteīnu avots. Pievienojot avokado kā veselīgu tauku avotu, kā arī lapu salātus, sanāks garšīgi un ļoti veselīgi salāti.

Supermodeles Bundhenas sātīgā recepte

Brazīliete Žizele Bundhena ir viena no vislabāk atalgotajām supermodelēm pasaulē un ēd veselīgu, vitamīniem bagātīgu uzturu, lai uzturētu sevi formā un izskatītos labi. Žizeles Bundhenas mīļākie salāti tiek veidoti no lapu kāpostiem (kale), avokado, bietēm, kvinojas sēklām, ķiršu tomātiem, brokoļiem un saldiem kartupeļiem. Jā, ir daudz sastāvdaļu, taču salāti ir ļoti sātīgi, tie noderēs arī vakariņās.

Anistone zina, kā remdēt izsalkumu

Aktrises Dženiferas Anistones skaistuma un veselības noslēpums ir pareizs uzturs, pietiekams miega daudzums un fiziskās aktivitātes. Aktrisei patīk ēst veselīgus salātus, bet tas nenozīmē, ka viņas uzturs ir vienveidīgs. Viņai patīk svaigu, sātīgu un ļoti veselīgu salātu recepte. Pamēģiniet bulgura putraimus apvienot ar sarkano sīpolu, fetas sieru, pētersīļiem, piparmētrām, gurķiem un zirņiem. Salāti būs apetelīgi, un bada sajūta pametīs jūs uz ilgāku laiku.

Robertsas zaļie lapu salāti

Sātīgi salāti, kas uz šķīvja nemaz neizskatās pēc zaļajiem lapu salātiem. Holivudas dīva Džūlija Robertsa iecienījusi olbaltumvielām bagātīgus ēdienus, tāpēc šajos salātos ir daudz proteīnu. Apvienojiet vītinātu cūkgaļas veltni, Briseles kāpostus, sieru, pistācijas un olu (vārītu olu bez čaumalas) - kaloriju, tauku un olbaltumvielu sanāk diezgan daudz. Taču Džūlija Robertsa izskatās lieliski, acīmredzot salāti ir ne tikai veselīgi, bet arī garšīgi.

Albas slaidās figūras noslēpums

Aktrise Džesika Alba vienmēr izskatās perfekti. Viņas skaistuma noslēpums ir vienkāršs - aktrise vienmēr ir bijusi pareiza uztura atbalstītāja. Viens no Albas iecienītākajiem ēdieniem ir avokado un burkānu salāti. Jums būs nepieciešama tikai daļa avokado, rīvēti burkāni, ķiršu tomāti, olīveļļa un citronu sula. Šo salātu priekšrocība - tos var ēst vienmēr un bez ierobežojuma, jo tie palīdz saglabāt slaidu figūru.

Hadsones vienkāršās garšas

Holivudas zvaigznei Keitai Hadsonei patīk vienkāršība it visā, arī viņas ēšanas paradumi ir ļoti vienkārši. Aktrisei patīk viegli ēdieni no svaigām sastāvdaļām. Aktrises iecienītākajos salātos ir tikai trīs sastāvdaļas - fetas siers, arbūzs un rukolas salāti. Nav nepieciešama mērce šiem salātiem, jo arbūzs ir ļoti sulīgs, bet, ja vēlaties, varat pievienot garšvielas un eļļu vai mērci pēc savas gaumes un ieskatiem. Pārsteidzoši vienkārša garšu kombinācija, turklāt ļoti oriģināla, noteikti ir vērts pamēģināt.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija