VAKARA ZIŅAS. Pašmāju slavenību saulesbriļļu tendences

LV Blogeri 4.jūlijs 2019
 
Oksana DŽADANA, F64 Photo Agency
LL Lauma Lapsa, Dana Dravniece
 
Neatkarīgi no modes tendencēm saulesbrilles allaž ir bijušas aktuāls un stilīgs aksesuārs, kas pasargā acis ne tikai no saules stariem, bet arī apkārtējo ziņkārīgajiem skatieniem. Aptaujājām sabiedrībā pazīstamas personības un noskaidrojām, kādas saulesbrilles viņi iecienījuši.

Agnese Rakovska: «Galvenais, lai maciņam atbilstoša cena»

«Es neesmu liela saulesbriļļu cienītāja un eksperte. Atrast labas saulesbrilles, kas piestāv un labi izskatās, man ir liels izaicinājums. Tās situācijas, kad veikalā esmu izvēlējusies saulesbrilles, ir vai nu impulsīvu sajūtu vadītas, vai arī dēvējamas par traku ķērienu, vai arī man līdzās ir eksperts, kas palīdzējis izvēlēties.

Balstoties uz savu pieredzi, esmu sapratusi, ka vislabākais veids, kā izvēlēties apģērbu vai brilles, ir vispirms kāroto lietu nofotografēt un pēc desmit minūtēm apskatīt bildes. Attēli ir diezgan objektīvi un nemelo. Konkrēti šīs zīmola «Escada» brilles es paspēju jau nobildēt un ievietot sociālajā vietnē «Instagram» ar jautājumu saviem sekotājiem: «Ņemt vai nē?» Lielāka daļa teica: «Jā», līdz ar to domāju, ka šai vasarai saulesbrilles ir atrastas, kas ir ļoti funkcionālas un ar polarizējošiem stikliem, kas saules gaismā labāk palīdz saskatīt lietas.

Iegādājoties saulesbrilles, es nepievēršu uzmanību zīmolam. Galvenais, lai labi izskatās un ir maciņam atbilstoša cena. Domāju, ka jauniešiem nav jēgas pirkt dārgas brilles, jo pārāk ātri mainās gaume, iegribas un vēlmes. Jaunība ir domāta, lai mācītos, izbaudītu pasākumus un kaut ko darītu, nevis krāmētos ar dārgām brillēm, kuras var saskrāpēt vai pazaudēt,» saka grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska.

«Rīta Panorāmas» Krūmiņai patīk apjomīgās

Oksana DŽADANA, F64 Photo Agency

«Man patīk apjomīgas un funkcionālas saulesbrilles, ar pamanāmiem rāmjiem. Galvenais, lai saule pārlieku nespīd acīs. Izvēloties jaunas saulesbrilles, es īpaši nepievēršu uzmanību konkrētam zīmolam. Brilles noteikti iegādājos optikas veikalos un izvēlos pēc sajūtām to, kas patīk. Man ir būtiski, kā saulesbrilles izskatās.

Konkrēti šīs saulesbrilles iegādājos Stambulas lidostā, jo bija daudz brīva laika līdz lidmašīnas reisam,» pastāsta LTV rīta ziņu raidījuma «Rīta Panorāma» vadītāja Linda Krūmiņa.

Ozols iecienījis sportiskas saulenes

Oksana DŽADANA, F64 Photo Agency

«Ikdienā manas aktuālākās saulesbrilles ir no Sandjego populārā zīmola «9Five» urbānās un sportiska stila saulesbrilles. Tās ir arī kā atsauce uz manu aktuālāko un skaļāko singlu «Stils». Šīs ir vienīgās saulesbrilles, kuras pēdējā laikā visvairāk nēsāju. Otras ir zīmola «Oakley» brilles, kas arī ir diezgan zināmas un aktuālas sportiski aktīvā dzīvesveida piekritējiem. Savukārt konkrēti šīs saulesbrilles ir no latviešu zīmola «One Wolf»,» atklāj hiphopa mākslinieks Ozols jeb Ģirts Rozentāls.

Raimonds Elbakjans uzticīgs vienam zīmolam

Oksana DŽADANA, F64 Photo Agency

«Šīs «Ray-Ban» saulesbrilles nēsāju jau četrus vai piecus gadus, tas ir mans iecienītākais modelis. Pirms tam man bija «Bvlgari» un cita stila «Ray-Ban» zīmola saulesbrilles.

Konkrēti ar šīm «Ray-Ban» saulesbrillēm esmu trāpījis desmitniekā, jo tām ir ideāls izmērs un tās piestāv gan klasiska, gan sportiska stila apģērbam. Esmu diezgan konservatīvs cilvēks, tādēļ man ir grūti mainīt kaut ko savā dzīvē, ja tas neskar darba ritmu. «Ray-Ban» briļļu cenas diapazons ir no 100 līdz 200 eiro. Nopērkot šīs saulesbrilles, komplektā nāk arī kvalitatīvs futrālis. Uzskatu, ka labāk nopirkt vienas labas un kvalitatīvas saulesbrilles nekā piecas sliktas. Varbūt kādam ir jāatliek kāds eiro vai jāiekrāj šī summa, tomēr kvalitatīvas saulesbrilles ir ne tikai stilīgas, bet arī aizsargā acis no saules stariem,» teic jauniešu sporta un kultūras kustības «Ghetto Games» aizsācējs Raimonds Elbakjans.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija