VAKARA ZIŅAS. Vissvarīgākais sievietes skaistuma akcents – lūpu krāsa

Mode un stils 6.augusts 2019
 
RM Raivis Maksis Malnacs
 
29. jūlijā tika svinēta Starptautiskā lūpukrāsas diena. Sieviešu skaistuma galvenais aksesuārs – lūpu krāsa – spēj uzsvērt un uzlabot jebkuras sievietes skaistumu, tiesa, arī sabojāt un būt par lieku akcentu, lai izveidotu iecerēto tēlu. Tāpēc brīvdienu žurnāls »Vakara Ziņas« piedāvā lūpu krāsu toņus, kas piestāvēs visām sievietēm dažādās dzīves situācijās.

«Nude» (dabiskas) nokrāsas

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Bullock (@sandrabullock_ig) on

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Jaunavīga, nevainīga nokrāsa - «nude» jeb vienkārši smilšu toņa lūpu krāsas dabiskās nokrāsas izskatās perfekti. Dabiskuma mode ir aktuāla jau vairākus gadus, un tik drīz šie lūpu krāsu toņi nezaudēs aktualitāti. Gandrīz katras Holivudas zvaigznes «Instagram» sociālajā tīklā ir atrodamas bildes ar «nude» lūpukrāsu un grimu. «Nude» nokrāsas ir absolūti universālas, piemērotas jebkuram skaistuma tipam, neatkarīgi no tēla un krāsu tipa. Vienīgā problēma, ar kuru jūs varat saskarties, izvēloties šo lūpu toni, ir sausas lūpas, kas būs pamanāmas tieši ar šādu lūpu krāsas toni. Pirms uzklāt uz lūpām šo lūpu krāsu, ieteicams vispirms lūpas ieziest ar mitrinošu un matējošu līdzekli.

Īstām drosminiecēm - sarkanā

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Sarkanā lūpu krāsa ir mūžīga un nezūdoša klasika. Drosmīgas sievietes visos laikos dievināja šo lūpu krāsu, baudīja tās priekšrocības, izceļoties citu sieviešu vidū. Aizmirstam stereotipus, ka sarkanā lūpu krāsa ir vakara un svētku grima priekšrocība, jo mūsdienu sievietēm sarkanais tonis harmoniski iederas un piestāv arī ikdienā.

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Ja esat pietiekami drosmīga un pašpārliecināta sieviete, tad droši izvēlieties sarkano lūpu krāsu, taču neaizmirstiet, ka krāsai ir jābūt izteiksmīgai un tonim tīram. Ar šo krāsu veidojiet akcentu uz lūpām, bet citas sejas zonas grimu varat atstāt samērā neitrālu.

Meitenīgi naivā - putekļaini rozā

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

View this post on Instagram

A post shared by KATHRYN NEWTON (@kathrynnewton) on

Putekļaini rozā toņa lūpu krāsa uz jebkuras sievietes lūpām izskatās absolūti nevainīga, sirsnīga un meitenīgi naiva. Ja savam tēlam vēlaties piešķirt mazliet vairāk sievišķības un viegluma, šis tonis būs elegants un ideāls risinājums. Putekļaini rozā tonis ir lieliski piemērots jebkuram krāsu tipam un noderēs jebkurai dzīves situācijai. Izmantojot šīs nokrāsas lūpu krāsu, neaizmirstam arī iezīmēt acis un uzacis, liekot uzsvaru uz sejas augšējo daļu, jo lūpu krāsa tikai papildinās maiguma un romantiskuma izskatu.

Rudenim pietaupiet Burgundijas jeb bordo toni

View this post on Instagram

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

View this post on Instagram

A post shared by Emma Stone (@_emmastoneofficial_) on

Bordo lūpu krāsa jau ir nedaudz zaudējusi savu aktualitāti, taču dāmas to ir tik ļoti iecienījušas, ka nesteidzas bordo lūpu krāsu izmest no savām kosmētikas somiņām. Šīs bordo lūpu krāsas toņus vislabāk pietaupīt līdz rudenim, jo tieši tad šis tonis būs visaktuālākais! Burgundijas jeb bordo nokrāsas vislabāk ir apvienot ar tā saukto grimu bez grima, jo dabiskāks būs citas sejas daļas grims, jo spilgtāks būs tieši toņa uzsvars uz lūpām.

Rozā nekad nezaudē aktualitāti

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lawrence (@jlawthequeen) on

View this post on Instagram

A post shared by @margotrobbie on

Var šķist, ka rozā tonis ir pārāk naivs, garlaicīgs un ierasts. Tieši rozā krāsas lūpu tonis būs uzticams un neaizvietojams akcents jebkurai situācijai. Vidēji rozā toņi nekad nezaudēs savu aktualitāti neatkarīgi no tā, cik mainīga ir mode. Tonis piestāv jebkurai sievietei, uzsverot viņas dabisko skaistumu. Ir svarīgi izvēlēties toni, kas lieliski izcels jūsu individualitāti, jo tieši dabiskums ir veiksmīga grima atslēga.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija