NEPIEĻAUJ šīs kļūdas sejas ādas kopšanā

Veselība 31.decembris 2018
 
F64 Photo Agency
Rita Lazda
 
Dekoratīvās kosmētikas noņemšana un sejas ādas rūpīga attīrīšana ir šķietami ikdienišķa darbība, tomēr nevajadzētu aizmirst, ka lai to veiktu pareizi ir svarīgi nepieļaut turpmāk rakstā aprakstītās kļūdas!

# NENOMAZGĀT SEJAS ĀDU PIRMS GULĒTIEŠANAS

Pat ja ikdienā dekoratīvo kosmētiku nelieto, neaizmirsti, ka uz tavas sejas ādas tāpat nonāk gan netīrumi, gan sviedri. Atceries, ka pirms gulētiešanas sejas āda vienmēr ir jānotīra, rūpīgi jānomazgā.

# SEJAS MAZGĀŠANA AR PĀRĀK KARSTU ŪDENI

Atceries, pārāk karsts ūdens nav draugs ne tavai sejas ādai, ne pārējam ķermenim. Karsts ūdens īpaši ietekmē ādas jūtīgākās zonas, turklāt pārāk augsta ūdens temperatūra ietekmē ādas dabīgās aizsargspējas. Ja seju mazgāsi ar pārāk karstu ūdeni, tās āda ātrāk kļūs sausa.

# SEJAS TĪRĪTĀJA IZMANTOŠANA DEKORATĪVĀS KOSMĒTIKAS NOŅEMŠANAI

Lai gan veikalu plauktos atrodami neskaitāmi produkti sejas ādas attīrīšanai, atceries, ka lai noņemtu dekoratīvo kosmētiku vēlams izmantot tikai tam paredzētos līdzekļus. Tikai pēc tam vari sejas ādu attīrīt ar vienkāršai ādas attīrīšanai paredzētajiem līdzekļiem.

# NEPAREIZĀ SEJAS ĀDAS KOPŠANAS LĪDZEKĻA IZMANTOŠANA

Jau atkal jāatceras, ka mums katram jāizvēlas produkti, kas piemēroti tieši mūsu sejas ādas tipam. Tieši šī iemesla dēļ kosmētikas ražotāji izveidojuši speciālas produktu līnijas, kas paredzētas konkrētam ādas tipam.

# NETĪRU SEJAS MAZGĀŠANAS PRIEKŠMETU IZMANTOŠANA

Ja sejas ādas mazgāšanai izmanto dvielīšus, auduma lupatiņas, tad nekādā gadījumā neaizmirsti, ka tām vienmēr jābūt tīrām. Pretējā gadījumā tu riskē ar to, ka uz ādas nonāks baktērijas, kas būtiski ietekmēs tavas ādas stāvokli.

# PĀRĀK BIEŽA SEJAS ĀDAS MAZGĀŠANA

Sejas ādu nevajadzētu mazgāt biežāk nekā divas reizes dienā- no rīta un vakarā. Izņēmums ir vien tad, ja esi bijis, piemēram, treniņā un sasvīdis. Tad tavai sejas ādai tiešām būs nepieciešama papildu tīrīšana. Tomēr ikdienā pārāk bieža sejas ādas mazgāšana ātrāk to padarīs sausu.

# AIZMIRST MITRINĀT SEJAS ĀDU

Nekad neaizmirsti, ka pēc sejas ādas mazgāšanas tai nepieciešama arī mitrināšana. Jau atkal atceries par pareiza sejas krēma izvēli- vienmēr pārliecinies, vai tas piemērots tavam ādas tipam.

VIDEO PADOMS: KĀ PAREIZI NOMAZGĀT SEJU

* Šos un citus padomus atradīsi šeit.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija